Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

TV tipy: Bohatá akčná nádielka naštartuje začiatok pracovného týždňa

Rýchlo a zbesilo
Rýchlo a zbesilo (Zdroj: internet)

Tentoraz máme pre vás ponuku nabitú výlučne skvelými akčnými trhákmi. Štart nového týždňa bude teda v znamení napätia, nebezpečenstva a nervy drásajúcich akčných scén, pri ktorých občas tuhne i krv v žilách.

Pondelok, Dajto 20:15, Red: Vo výslužbe aextrémne nebezpeční

Akčná komédia zroku 2010, vhlavných úlohách sa predstavia Bruce Willis, Morgan Freman a John Malkovich. Táto snímka smnožstvo komediálnych prvkov bola natočená na motívy komiksovej mikrosérie. Ide opríbeh bývalého agenta CIA Franka Mosesa, ktorý si užíva zaslúžený oddych na vidieku. To sa však zmení vo chvíli, keď sa nové vedenie CIA rozhodne zbaviť sa ho. Vtom momente sa nenápadný penzista opäť mení na špičkového agenta, hoci tentoraz sdosť zastaranými spôsobmi, ktorý musí bojovať proti celej CIA.

Pondelok, Nova 20:20, Ostreľovač

V trileri zroku 2007 si hlavnú úlohu elitného snajpera Boba Lee Swaggera zahral Mark Wahlberg. Ako špičkový ostreľovač sa stal obeťou nepekného podrazu organizovaného jeho nadriadenými. V dôsledku týchto udalostí sa rozhodne kariéru ukončiť. Preto ho prekvapí návšteva bývalého plukovníka, ktorý ho požiada opomoc. Vhre je život prezidenta aBob je údajne jediný, kto by mohol hrozbe zabrániť. Aj keď sveľkou nechuťou, nakoniec sa do akcie zapojí. Onedlho však zisťuje, že ide opodraz číslo dva.


Mohlo by vás zaujímať:Najnovšie hollywoodske trendy: Kašľať na romantiku, prosto ma zastreľ


Utorok, Plus 20:35, Vysoká hra

Americký kriminálny triler zroku 2013, vhlavných úlohách sBenom Affleckom, Justinom Timberlakeom aGemmou Arterton. Záujem hráčov apodvodníkov sa presúva do preslávených kasín Las Vegas, kde sa ročne preperie neskutočné množstvo relatívne ľahko získaných peňazí. Keď je Richie, absolvent prestížnej školy vPrincetone, podvedený aokradnutý oslušný balík peňazí, rozhodne sa odcestovať do Kostariky. Tam totiž sídli magnát Ivan Block, ktorého Richie viní zneúspechu. Vidina bohatstva mladého chlapca rýchlo zláka apridáva sa tak na stranu Blocka. Kostarika mu ponúkne všetko, čo doteraz nemal – rýchle peniaze, večierky, vzrušenie anaplnenie všetkých túžob.

Utorok, Dajto 20:15, Rýchlo azbesilo 4

Akčný film zroku 2009 vhlavných úlohách sVinom Dieselom, Paulom Walkerom aMichelle Rodriguez. Brian O’Conner sa snaží rozbiť drogový kartel, ktorý do Spojených štátov tajne preváža drogy. Vďaka tomu dostáva od šéfov požehnanie, aby využil svoj šoférsky talent ainfiltroval sa priamo do gangu ako jeden zčlenov. Rovnaký zámer, hoci siným cieľom, má jeho dlhoročný kamarát Dominic Toretto. Atak sa znovu stretávajú na štarte nelegálneho závodu...


Mohlo by vás zaujímať:Verili by ste? Pri sledovaní akčných filmov vraj priberiete viac


Streda, HBO 20:00, Šéfovia na zabitie 2

Akčná komédia zroku 2014 vhlavných úlohách sJasonom Batemanom, Charlie Dayom, Jasonom Sudeikisom, Jennifer Aniston, Jamiem Foxxom, Chrisom Pinom aChristophom Waltzom. Traja kamaráti Nick, Dale aKurt majú po krk svojich šéfov, ktorí sa knim správajú ako kodpadu. Rozhodnú sa preto podnikať, no čoskoro ich čaká veľké sklamanie. Prefíkaný investor totiž od dohody upustí, atak sa ocitajú bez peňazí abez nároku na právnu náhradu. Vhlave im teda skrsne plán, ako stratené peniaze získať.

Streda, Jednotka 20:25, Ronin

Vamerickom trileri zroku 1998 hrajú Robert De Niro, Jean Reno aStellan Skarsgard. Studená vojna sa chýli ku koncu a zodpadlíkov ztajných služieb sa formuje skupina. Roninovia, ako ich nazývajú podľa samurajov, ktorí prišli osvojho pána, sa stretávajú vo Francúzsku. Získavajú tu zdanlivo jednoduchú úlohu. Majú ukradnúť kufrík sneznámym obsahom. Roninovia však nie sú jediní, kto má okufrík záujem.

Viac o téme: Red: Vo výslužbe a extrémne nebezpečníOstreľovačVysoká hraRýchlo a zbesilo 4Šéfovia na zabitie 2Ronin
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu