Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Najnovšie TV TIPY: Dve Popolušky a každá iná, svet kúziel a tajných agentov čaká len na vás!

Maleficent, Angelina Jolie
Maleficent, Angelina Jolie (Zdroj: Disney pictures)

Tento týždeň sa môžete nechať opantať svetom kúziel, tajných agentov či severského krimi. Osud sveta leží v rukách jednej ženy. Zloba vychováva princeznú. Niekto zavraždil vysokopostaveného diplomata. Ako sa hrdinovia vysporiadajú s prekážkami svojich svetov?

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - Vládkyňa zla

Spoznajte doteraz neznámy príbeh jednej z najobávanejších postáv klasických rozprávok, zlej a krutej kráľovnej Zloby, ktorá zakliala Šípkovú Ruženku. Je to príbeh lásky a zrady, ktorá premenila kráľovnino čisté srdce na kameň. 

UTOROK 20:30 Dajto - RED 2

Nabitá akčná komédia RED 2 je pokračovaním celosvetovo úspešného filmu o bývalom agentovi CIA, ktorý stále leží niekomu v žalúdku. Frank Moses dáva znova dokopy svoj svojrázny tím elitných tajných agentov. Ich prvou úlohou je prežiť a hneď tou druhou je vypátrať stratenú smrtiacu zbraň budúcej generácie, ktorá môže zmeniť rozloženie síl vo svete. 

STREDA 20:00 HBO - Wonder Woman 1984

Osud sveta je opäť v ohrození a zachrániť ho môže jedine Wonder Woman. V novom príbehu žije Diana Princeová medzi obyčajnými smrteľníkmi v zábavných 80. rokoch minulého storočia - v čase hojnosti a nezáväzného konzumu. 

ŠTVRTOK 20:35 Dvojka - Odložený prípad Hammarskjöld

18. septembra 1961 sa v blízkosti mesta Ndola vo vtedajšej Rodézii zrútilo lietadlo. Všetci ľudia na palube lietadla pri nehode zahynuli, medzi nimi i generálny tajomník OSN Dag Hammarskjöld. Išlo však skutočne o nehodu, alebo lietadlo niekto zostrelil? Mali záujem na odstránení generálneho tajomníka OSN západné tajné služby? Kto si mohol dovoliť beztrestne zavraždiť vysokopostaveného diplomata? Dokumentarista a novinár Mads Brügger sa vydáva po stopách jednej z najväčších záhad 20. storočia a zisťuje viac, ako očakával, že je vôbec možné vypátrať.

PIATOK 17:10 HBO - Ava: Bez súcitu

Ava je výnimočne dobrá nájomná vrahyňa, ktorá pre tajnú organizáciu likviduje ľudské terče. Dostáva tie najkomplikovanejšie úlohy - obvykle kravaťákov v vysokých poschodí biznisu. Po jednej nepodarenej akcii sa ale všetko zmení. Ava potrebuje zahaliť stopy. 

SOBOTA 18:35 DOMA - Neserte nám Popolušku

V exkluzívnej dievčenskej škole Octavian Country Day vládne pôvabná Massie a jej partia nazývaná "spolok krások". Zaujímajú sa len o značkové šaty a najnovšie diéty. Keď sa v triede objeví Claire z Floridy nemá žiadnu šancu sa medzi nich dostať. Ale nikdy nehovor nikdy.

NEDEĽA 20:30 JOJ Plus - Popoluška

Po smrti otecka je Popoluška vydaná na milosť a nemilosť krutej macoche a jej dvom dcéram. Našťastie je tu čarovná Víla sudička, ktorá jej život naveky zmení. Vyčarí Popoluške zlatý koč, krásne šaty aj krištáľové črievičky a vyšle ju do zámku na kráľovský ples. Mamička prezradí dcérke Elle tajomstvo, ktoré ju prevedie všetkými skúškami života. Musí mať odvahu a byť milá! 

Viac o téme: Wonder WomanVládkyňa zlaAva
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu