Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Prvé tohtoročné TV TIPY: Televízie stavili na overenú kvalitu... Začína sa obľúbená séria!

(Zdroj: Repro foto YouTube/Daroslaw Toorek)

Začal sa nám nový týždeň a my vám s ním prinášame tradičné TV TIPY. Tešiť sa môžete na obľúbené filmy ako Stážista, Podfukári, Nedotknuteľní či jeden z najlepších snímok všetkých čias.

PONDELOK 20:30 Markíza - Slunce, seno, erotika

Miestne roľnícke družstvo usporiadalo zájazd do Talianska, na ktorom sa zúčastnili aj Škopkovci. Vydali sa tam na pozvanie talianskeho poľnohospodárskeho družstva, zamestnanci ktorého sa na oplátku chystajú navštíviť Hoštice. Okrem pamiatok sa cieľom zájazdu stala aj exkurzia moderného talianskeho kravína. Po návrate domov čaká Hoštice a jeho obyvateľov "veľké približovanie sa Európe" - zvelebiť zanedbanú dedinu plánujú vybudovaním nudistickej pláže. Ako to však obyčajne býva, talianska delegácia sa objaví v najmenej vhodnej chvíli. Napodiv sa im zanedbané hospodárstvo družstva natoľko zapáči, že navrhnú uchovať ho ako skanzen.

UTOROK 20:30 Jednotka - Nedotknuteľní

Ochrnutý bohatý aristokrat Philippe si za svojho nového opatrovateľa vyberie Drissa - černošského mladíka zo sídliska, ktorého práve prepustili z väzenia. Napriek obrovským rozdielom medzi nimi ich spojí nedotknuteľné a bláznivé priateľstvo, vďaka ktorému obaja dokážu veľké veci v tejto komédii o tom, že ani ochrnutý človek nemusí stratiť zmysel života a toto zistenie mu môže sprostredkovať tá najmenej pravdepodobná osoba.

STREDA 20:30 Markíza - Stážista

Ben Whittaker, 70-ročný vdovec, ktorý zistí, že na dôchodku to nie je také, ako si vysníval. Chopí sa príležitosti a vráti sa späť do pracovného kolobehu ako praktikant online fashion stránky, ktorú vlastní Jules Ostin.

ŠTVRTOK 20:30 Markíza - Psí domov

Snímka "Psí domov" zachytáva srdcervúce dobrodružstvo fenky Belly, ktorá sa vydá na epickú výpravu domov za svojim pánom, od ktorého ju delí viac ako 600 km. Cestou naprieč coloradskou divočinou stretne množstvo nových priateľov.

PIATOK 20:35 TV Joj - Podfukári

Takto nejako by to vyzeralo, keby Dannyho jedenástka vedela kúzliť. Práve v ich elegantnom štýle totiž pracujú Podfukári - tím špičkových iluzionistov, ktorý v rámci svojich efektných kúzelníckych show prevádzajú ešte efektnejšie bankové lúpeže zamerané proti skorumpovaným finančníkom. Po veľkolepom vybielení prvej banky doslova v priamom prenose vstupuje na scénu FBI a začína napínavá a zábavná hra na mačku a myš. Lenže aby sa z myši stala mačka, prizve si FBI na pomoc experta, bývalého iluzionistu, ktorý má za úlohu nájsť odpovede na otázku: ide im o peniaze, najslávnejšie kúzlo alebo niečo celkom iné? A ako to, dočerta, vlastne robia?!

SOBOTA 20:30 Markíza - Harry Potter a Kameň mudrcov

Poterrojazda začína! Harry Potter prežíva ako sirota neradostné detstvo. Blížia sa však jeho jedenáste narodeniny a vtedy mu obor Hagrid vyjaví tajomstvo jeho života: Harry je kúzelník! Vzápätí v kúzelníckom svete nastáva veľký rozruch. Chlapec, ktorý už ako batoľa porazil mocného pána zla, sa konečne vydáva na cestu, ktorá mu bola predurčená...

NEDEĽA 23:20 Jednotka - Vykúpenie z väznice Shawshank

Jeden z najlepších filmov všetkých čias! Mladého a úspešného viceprezidenta banky Andyho Dufresnea v roku 1946 odsúdia na doživotie za vraždu svojej manželky a jej milenca. On sám síce tvrdí, že je nevinný, ale nedokáže to na súde preukázať. Dostane sa do väznice Shawshank, kde sú všetci na doživotie. Dočká sa šikanovania, depresií, tvrdej práce, ale postupne sa adaptuje a spriatelí sa s Redom, černošským väzňom, ktorý ako jediný priznáva, že je vinný.

Po nejakom čase pomôže Andy jednému dozorcovi vyriešiť problém s daňovým priznaním. A netrvá dlho a stane sa vyhľadávaným daňovým poradcom nielen všetkých dozorcov, ale predovšetkým riaditeľa väznice, pokryteckého a zákerného Nortona. S Andyho pomocou rozbehne Norton neuveriteľné finančné machinácie a podnikateľské aktivity, na ktorých fantasticky zarába. Andy sa tak stane prominentným väzňom. Nečakaný obrat nastane vo chvíli, keď jeden z nových väzňov, mladý Tommy, rozpráva Andymu o človeku, s ktorým sedel v inej väznici, a ten sa priznal, že zavraždil Andyho ženu a jej milenca...

Viac o téme: NedotknuteľníPodfukáriVykúpenie z väznice ShawshankStážistaPsí domov
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu