Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Rozmanité TV TIPY: Každý si príde na svoje! Čaká nás romantika, thriller aj upíria rozprávka

Hotel Transylvánia 3: Strašidelná dovolenka
Hotel Transylvánia 3: Strašidelná dovolenka (Zdroj: ITAfilm)

Tento týždeň bude rozmanitý a každý si príde na svoje. V ponuke je romantická komédia, ponurý thriller, ale aj rozprávka, ktorá vám vyčarí úsmev na tvári. Chýbať nebude ani skutočný príbeh.

PONDELOK 21:55 Markíza - Recept na lásku

Pred 15 rokmi sa najlepší priatelia Sal a Vince, výrobcovia najobľúbenejšej pizze v štvrti Malé Taliansko v kanadskom Toronte, škaredo rozhádali a založili konkurenčné pizzerie. Dnes medzi nimi zúri doslova pizzová vojna. Sal a Vince delia svoj čas medzi vzájomné sabotovanie svojich biznisov a urážky, ktorými sa častujú v miestnom bare. Ale nie každý chce vojnu. Salova dcéra Nikki a Vinceov syn Leo sa do seba zamilovali.

UTOROK 20:10 Dvojka - Putin: Príbeh ruského špióna (1. diel)

Trojdielny dokument o ruskom prezidentovi, ktorý začína jeho vzostupom. Ako sa dostal malý chlapec do Kremľa a stal sa šéfom jednej z najväčších krajín?

STREDA 22:35 Dajto - Tajomná rieka

Vražda Jimmyho dcéry otvorí staré rany kedy neorozdeliteľnej trojice kamarátov. Dave sa stal v detstve obeťou sexuálneho zneužívania a nevie sa s tým vysporiadať celý život. Svoje spomienky a strach prenáša na svojho syna, ktorého stráži s prehnanou dôslednosťou. Jimmy je otcom troch detí a Sean sa stal detektívom. Keď zomrie Jimmyho dcéra v adolescentnom veku, Sean začne pátranie, aby zistil, čo sa stalo. Kto je vrah? A čo z minulosti odhalí vražda?

ŠTVRTOK 20:35 JOJ - Kým si so mnou 

Skutočný životný príbeh hviezdy kresťanskej hudby Jeremyho Campa a jeho cesty za láskou plnej bolestných strát, ale aj viery, že vždy existuje nádej.

PIATOK 20:30 Markíza - Dora a stratené zlaté mesto

Doru, ktorá väčšinu života strávila spoločne so svojimi rodičmi v džungli, nedokázalo nič pripraviť na doteraz najväčšiu výzvu - strednú školu. Po tom, čo jej rodičia pri hľadaní strateného zlatého mesta záhadne zmiznú, musí Dora okamžite začať konať a vrhnúť sa s partičkou nedostatočne vybavených spolužiakov v ústrety divokému dobrodružstvu, aby ich zachránila. 

SOBOTA 20:30 Markíza - Hotel Transylvánia 3: Strašidelná dovolenka

V najnovšom pokračovaní Hotela Transylvánia sa Drakula, Mavis, Johnny a zvyšok partie vydávajú na dovolenkovú plavbu na výletnej lodi. Všetko nasvedčuje tomu, že si od zvyčajných problémov na chvíľu oddýchnu, až do momentu, kedy sa Drakula nezamiluje do šarmantnej kapitánky lode, Eriky. Hlava upírskej rodiny však netuší, že jeho nová láska je v skutočnosti potomkom legendárneho lovca upírov.

NEDEĽA 20:35 JOJ - Karel

Majster pustil k sebe kameru nezvyčajne blízko. Vďaka tomu s ním môžeme zdieľať nielen radostné chvíle, či už spojené s jeho povolaním, alebo rodinným životom, ale aj chvíle plné bolesti a vedomia blížiaceho sa konca. Režisérka Olga Malířová Špátová nakrúcala s Karlom Gottom počas celého roka a vďaka jeho úprimnej otvorenosti vznikol neobyčajne osobný až intímny pohľad na život slávneho speváka, aký doteraz nebol dostupný širokej verejnosti ani jeho skalným fanúšikom.

Viac o téme: Hotel TransylvániaSean PennTajomná rieka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu