Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Najnovšie TV TIPY: Tešiť sa môžete na akčné drámy a komédie, ale aj snímku podľa skutočnosti

(Zdroj: Repro foto YouTube/Televízia Markíza)

Začal sa nám nový týždeň a my vám tradične prinášame vaše obľúbené TV TIPY. Tešiť sa môžete na komédie, akčné drámy a tiež aj na film podľa skutočnej udalosti.

PONDELOK 20:30 Markíza - Králik Peter

Tvrdohlavý a nezbedný zajačik Peter spôsobí chaos na záhrade nedotklivého pána McGregora. Ich spor sa vyostruje viac ako inokedy potom, čo sa obaja snažia získať priazeň dobrosrdečnej Bey, milovníčky zvierat zo susedstva.

UTOROK 20:30 Dajto - Posledný lovec čarodejníc

Armády lovcov čarodejníc, bojovníci „Sekery a kríža", vedú celé stáročia svoju vojnu proti hrozivému nepriateľovi a bojujú s čarodejnicami na všetkých miestach Zeme. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnú Kráľovnú čarodejníc, ona ho s posledným výdychom prekľaje a odsúdi na večný život. Navždy odtrhnutý od svojej rodiny Kaulder stovky rokov trávi tým, čo vie najlepšie - loví a zabíja čarodejnice.

Dnes je posledným svojho druhu a rady nadprirodzených nepriateľov zredli. Jeho boj a príbeh však nekončí, zlé čarodejnícke sily sú tu stále, ukryté pred našimi zrakmi. Navyše sa im konečne podarilo priviesť spät k životu ich Kráľovnú a tá žije pre jedinú myšlenku: rozpútať na Zemi peklo, ukončiť Kaulderovu nesmrteľnosť a postaviť ľudstvo tvárou v tvár skaze. Posledného lovca čarodejníc čaká v knihe jeho života epická a bojom naplnená kapitola. Bude posledná? 

STREDA 20:30 JOJ Plus - Výplata 

Počítačový expert Michael Jennings sa dobre živí kopírovaním a falšovaním programov. Je uznávaným technickým géniom. Firmy, pre ktoré pracuje, sa poisťujú tak, že mu po vykonaní práce dajú vymazať príslušnú časť pamäte, aby nebol schopný prezradiť akékoľvek údaje o svojej práci vykonanej pre spoločnosť. Muž tak žije stále akoby "nanovo". O to sa stará iný špecialista, nazývaný Shorty, ktorý je Michaelovým priateľom.

Je vždy veľmi dobre platený a teraz očakáva osemcifernú sumu. S vidinou veľkého zárobku totiž prijal nevšednú zákazku od svojho známeho, miliardára Jamesa Rethricka, a strávil v jeho laboratóriu tri roky. Namiesto šeku však v banke dostane obálku naplnenú dvadsiatimi celkom obyčajnými, nesúrodými predmetmi, a oznámia mu, že sa má vzdať finančnej odmeny. Nepamätá sa, čo sa vlastne odohralo, a preto nemá žiadnu možnosť brániť sa, kým však neobjaví súvislosť predmetov so svojou minulosťou. S pomocou Rachel, s ktorou spolupracoval a tiež ju miloval počas troch rokov práce, sa Jennings púšťa do pretekov s časom, aby dal dohromady útržky zo svojej zabudnutej minulosti...

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Mission Impossible

Moderný akčný film ponúka divákom okrem zvýšenej hladiny adrenalínu aj šikovnú zápletku s mnohými nečakanými zvratmi. Vo chvíli, keď agent Ethan Hunt získa informáciu, že sa práve vypočuté zadanie jeho ďalšej misie o pár sekúnd automaticky zničí, netuší, že ho čaká asi najťažšia úloha v jeho doterajšej kariére. Tú okrem toho komplikuje fakt, že tentoraz pôjde aj o osobnú záležitosť...

PIATOK 21:40 JOJ - Švagor na odstrel

Posledné dva roky sa Ben, strážnik zo strednej školy, snaží dokázať detektívovi Jamesovi, že nie je blázon iba do počítačových hier, ale aj do detektívovej sestry. Keď Bena konečne prijmú na policajnej akadémii, James ho posadí na miesto spolujazdca služobného auta, aby ho poriadne vystrašil a ukázal mu, že na prácu pri polícii nemá. Udalosti divokej noci ich ale zavedú k najnebezpečnejšiemu zločincovi v meste a James na vlastnej koži spozná, že Ben nemá od prudkých slov ďaleko k činom.

SOBOTA 20:30 Markíza - Aj esemesky vedia zabiť

Príbeh založený na skutočných udalostiach, súdnych výpovediach a autentických textoch, sleduje turbulentnú tínedžerskú lásku Michelle Carterovej a Conrada Roya, ktorej tragický koniec šokoval celý svet. Počas rodinnej dovolenky Conrad, samotár trpiaci sociálnou fóbiou, nájde útechu u Michelle, ktorá však má svoje vlastné problémy. Obaja majú samovražedné sklony a hľadajú u toho druhého podporu. Napriek tomu, že žijú v blízkych mestách, komunikujú spolu najmä prostredníctvom esemesiek, pričom ich vzťah postupne prerastie až do toxickej závislosti.

Keď však Conrad vyjadrí túžbu ukončiť svoj život, aby unikol svojmu smútku, namiesto toho, aby sa ho pokúsila zastaviť, ako to už urobila predtým, tentoraz Michelle povzbudí Conrada, aby si vzal život. Dokonca mu poskytne návrhy, ako to urobiť. Conrad napokon samovraždu skutočne spácha, čo vedie celý národ k tomu, aby sa začal zaoberať mocou, ktorú v sebe skrývajú technológie a otázkou, či možno niekoho esemeskami priviesť k samovražde. Nakoniec sudca vynesie rozsudok o vine, prvý svojho druhu, v ktorom je niekto odsúdený za zabitie prostredníctvom svojich vlastných slov.

NEDEĽA 20:35 JOJ - Bože, ty si hajzel

Steffi práve ukončila strednú školu a teší sa na svoj posledný triedny výlet do Paríža, kde chce stráviť prvú romantickú noc s Fabianom, svojou stredoškolskou láskou. Ale stane sa niečo, čo nikto nečakal. Jedno stretnutie s lekárom zmení pre Steffi všetko. Zostáva jej menej ako rok života. Jej matka Eva sa ju okamžite snaží ochrániť pred všetkým, čo by mohlo Steffi ešte viac ohroziť. Vrátane plánovanej cesty do Paríža. Jej otec, evanjelický pastor, ju naopak, nechce v rozlete zastaviť. Ako má teraz Steffi vyriešiť túto situáciu? Jednoducho sa rozhodne konať. A to okamžite!

Spolu s charizmatickým a záhadným motocyklovým akrobatom Stevom, ktorého práve spoznala, utečie z domu vo svojom novom pick-upe a vydá sa do Paríža. Veď musí predsa dokončiť svoj plán a stráviť romantickú noc s Fabianom! V pätách má však mierne rozladenú matku a ticho trpiaceho otca. Ale čo na tom záleží, keď svet je krásny a Steffi si ho užíva, ako sa len dá. Jazda na chrbte kravy, krádež na čerpacej stanici, jej prvé tetovanie s rebelským textom, prvá kocovina, nocľah v luxusnom hoteli - samozrejme, bez platenia. To sú zážitky, pre ktoré sa oplatí žiť. A potom je tu ešte neznámy mladík Steve, teda bývalý cirkusový akrobat Stefan Matarella.

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu