Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Bude to poriadne akčný týždeň: TV TIPY predstavia Jeana Rena či agenta 007

(Zdroj: repro foto Youtube/Rotten Tomatoes Classic Trailers)

Ako je zvykom, na úvod nového týždňa vám prinášame aktuálne TV TIPY. Na svoje si prídu najmä milovníci akcie.

PONDELOK 20:30 Dajto - Mission Impossible 5

Štátnym úradníkom sa nepáčia neortodoxné pracovné metódy tajnej vládnej služby IMF (Impossible Mission Force), preto ju rozpustia a jej šéfa Ethana Hunta chcú hnať k zodpovednosti.

UTOROK 20:30 Dajto - Venom

Keď sa investigatívny novinár Eddie Brock po škandále pokúsi o návrat, stane sa hostiteľom mimozemského symbionta, vďaka ktorému získa temné alter ego menom Venom a úžasné nové superschopnosti. 

STREDA 20:30 HBO - Batman

Batman už dva roky bojuje proti zločinu a odhaľuje korupciu v Gotham City. Zároveň prenasleduje sériového vraha Riddlera, ktorý sa zameriava na miestnu smotánku. Počas vyšetrovania je Batman nútení získať nových spojencov.

ŠTVRTOK 20:30 JOJ PLUS - Bojová loď

Hopper nikdy nechcel slúžiť u vojnového námorníctva ako jeho starší brat. Kvôli veľkému problému ale musel. Nechcelo sa mu ani požiadať o ruku svojho dievčaťa jej otca, zhodou nešťastných náhod svojho najvyššieho veliteľa. Bude musieť. Tiež nikdy nechcel bojovať proti mimozemskej invázii. Aj k tomu ho okolnosti donútia.

PIATOK 20:30 JOJ PLUS - James Bond: Zajtrajšok nikdy nezomiera

Mediálny magnát Elliot Carver potrebuje nejakého sólokapra pre svoju novú globálnu televíznu sieť, a tak sa rozhodne rozpútať vojnu medzi Veľkou Britániou a Čínou. Pomocou telekomunikačného satelitu odchýli z kurzu britskú vojenskú loď, ktorú vzápätí potopia pri čínskych brehoch, a na konflikt je zamiesené. 

SOBOTA 20:30 JOJ PLUS - Ochranca zabiják

Nájomný vrah je poverený úlohou zabiť mladú ženu, čo však nedokáže urobiť. Obaja sa ocitnú na úteku kdesi v Európe, zatiaľ čo sa snažia nájsť a potrestať tých, ktorí vyriekli ortieľ smrti nielen nad nimi, ale brutálne vyvraždili aj rodinu dievčiny.

NEDEĽA 20:30 JOJ PLUS - Wasabi

Jeho život je nikdy nekončiaca sa policajná práca. Práve svojou spravodlivou päsťou jednej noci inzultuje v nočnom klube nevychovaného výrastka. Všetko by bolo celkom v poriadku, keby nešlo o synáčika Hubertovho najvyššieho šéfa.

Viac o téme: BatmanWasabiBojová loď
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu