Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Legendárny Herkules po rokoch: Ostrihal sa, pribudli vrásky a... Svaly už neukazuje!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Photo © MCA Television)

LOS ANGELES - Kevin Sorbo (64) sa do sŕdc mnohých Slovákov vryl ako predstaviteľ legendárneho hrdinu Herkulesa, v rovnomennom seriáli. Od čias jeho nakrúcania ubehli už roky, avšak rodák z Minnesoty je stále herecky aktívny. Vidieť ho môžete napríklad dnes večer na obrazovkách TV Markíza v počine s názvom Dievča, ktoré verí v zázraky. Tak čo, spoznali by ste ho?

Rodinný film s názvom Dievča, ktoré verí na zázraky zachytáva príbeh Sary Hopkinsovej, ktorá je ochotná veriť Bohu na slovo. Najskôr sa jej zázračne podarí uzdraviť vtáka a neskôr už za ňou smerujú ľudia z celého mesta, aby im pomohla s ich trápením a problémami. Ustáť slávu a pozornosť médií však nie je jednoduché...

VIDEO: Upútavka na film Dievča, ktoré verí na zázraky. 

Výraznú postavu vo filme stvárňuje herec Kevin Sorbo. Ten svojho času exceloval na obrazovkách ako bájny a mocný Herkules. Sympatický umelec v priebehu rokov zmenil účes a jeho vlasy sú kratšie, než sme zvyknutí. Pochopiteľne mu pribudlo pár vrások a hoci nepochybne stále vyznáva zdravý životný štýl, svoje svaly už príliš neukazuje. 

Kevin Sorbo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Gerson Productions)

Kevin Sorbo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Gerson Productions)

Čo sa súkromia týka, je Sorbo šťastne ženatý. Seriál Herkules mu priniesol nielen slávu, ale aj osudovú ženu - herečku Sam Jenkins. Dvojica si povedala svoje "áno" v roku 1998 a majú spolu dvoch synov a dcéru. 

 

 

Viac o téme: Kevin Sorbo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu