Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Súboj o Pražský hrad aj na slovenských obrazovkách: TU môžete sledovať VOĽBY českého PREZIDENTA!

(Zdroj: TV Prima)

PRAHA - Súboj o Pražský hrad ide do finále. Stane sa prezidentom Českej republiky generál vo výslužbe a víťaz prvého kola volieb Petr Pavel alebo líder opozície, bývalý premiér slovenského pôvodu Andrej Babiš? Novú hlavu štátu budú Česi vyberať už 27. a 28. januára. Len krátko predtým, 25. januára o 20:15 prinesie spravodajský kanál CNN Prima NEWS a spolu s ním aj kanál Prima PLUS na Slovensku, program Superduel: Bitva o hrad. Účasť v dueli už potvrdili obaja kandidáti.

Televízny kanál Prima PLUS prináša denne, okrem najlepšej seriálovej tvorby skupiny Prima, slovenským divákom aj aktuálne spravodajstvo CNN Prima NEWS. Pri voľbe českej hlavy štátu prinesie kanál mimoriadne aj jedinečný duel kandidátov, podobne, ako tomu bolo pred prvým kolom volieb. Už v stredu, 25. januára o 20:15 ponúkne Superduel s podtitulom Bitva o hrad súboj argumentov v modernom štúdiu s divákmi v publiku. Duel budú opäť moderovať Terézia Tománková a Petr Suchoň. Kto ovládne televíznu debatu, ktorá môže mať zásadný vplyv na rozhodovanie voličov v Česku?

Dlhá a vyhrotená kampaň smeruje do finále. Petrovi Pavlovi aj Andrejovi Babišovi ide o všetko. Už 27. a 28. januára si Česko vyberie nového prezidenta. Finálová dvojica teraz musí presvedčiť maximálne množstvo voličov, aby mali šancu na víťazstvo. Len jeden z nich vystrieda na Pražskom hrade prezidenta Miloša Zemana.

„Som rád, že pozvanie do nášho Superduelu prijali obaja fináloví prezidentskí kandidáti. Divákom ponúkneme ich debatu tradične pred živým publikom z radov podporovateľov Petra Pavla aj Andreja Babiša,“ hovorí šéfredaktor spravodajstva a publicistiky CNN Prima NEWS Pavel Štrunc.

Ďalšie volebné vysielanie na CNN Prima NEWS

Diváci na Slovensku si však môžu naladiť aj priamo televízny kanál CNN Prima NEWS, na ktorom sa špeciálnym Superduelom volebné vysielanie zďaleka nekončí. V sobotu, 28. januára si na ňom diváci naladia ďalšie volebné štúdio, v ktorom sa diváci dozvedia všetky potrebné informácie na jednom mieste.

A ako prví sa tiež vďaka CNN Prima NEWS dozvedia meno budúceho prezidenta vďaka presným predikciám od agentúr STEM a STEM/MARK. Pokročilý matematický model umožnil CNN Prima NEWS pri prvom kole voľby oznámiť divákom finálne poradie kandidátov už hodinu predtým, ako Peter Pavel preskočil Andreja Babiša v celkovom sčítaní. Celkový výsledok analytici predpovedali presne na dve desatiny.

Viac o téme: Andrej BabišPetr Pavel
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu