Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kráska z Markízy podstúpila PLASTIKU: Túžila po nej už ako 17-ročná!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Dala sa vylepšiť! Vanda Poláková je divákom televízie Markíza dobre známa. Minulý rok sa totiž pod jej vedením stal z Jána Koleníka Kráľ tanečného parketu a víťaz obľúbenej šou Let´s Dance. V aktuálnom ročníku uvidíme krásnu tanečnicu opäť. Ako však prezradila, jej vzhľad prešiel istou úpravou.

Vanda Poláková už v týchto dňoch naplno trénuje s idolom mnohých žien - hercom Mariom Cimarrom. Práve hviezda telenovely Skrytá vášeň, ktorú aktuálne vysiela TV Doma, je jedným zo súťažiacich aktuálneho ročníka Let´s Dance. 

Jeho talentovaná tanečná partnerka v rozhovore pre markizácky web priznala, že nedávno podstúpila skrášľujúci zákrok. „Veľa ľudí si to hneď nevšimlo. Dokonca ani môj vlastný otec,” priznala s úsmevom Vanda. Ako dodala, dostáva samé pozitívne reakcie. „Robila som to najmä pre seba. Chcela som to už od svojich 17 rokov. Neľutujem to,” povedala tiež brunetka, ktorá sa s týmto zásahom do tváre nechcela uponáhľať. 

FOTO: Vanda Poláková kedysi. 

Vanda absolvovala zákrok v Amerike, kde žije a má tanečnú školu. Ako v súvislosti s tým prezradila, táto zmena jej prinesie aj viac pracovných príležitosti. Nielen ako tanečnici, ale čo sa týka aj účinkovania v reklamách a filmoch. Pred tým totiž bola zaraďovaná typovo a etnicky, teraz by sa to malo zmeniť. 

FOTO: Vanda Poláková v súčasnosti. 

Vanda Poláková a Mario
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Let´s DanceVanda Poláková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu