Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Svarinskej frajer zo seriálu Dunaj: Za ženu má TÚTO krásnu herečku a... Už je aj otcom!

(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Markizácky seriál Dunaj, k vašim službám sa teší stále väčšej diváckej priazni. Jeho neodmysliteľnou súčasťou je aj postava Petra Kučeru, ktorý má oči len pre predavačku Kláru. Túto postavu stvárňuje sympatický herec Marek Rozkoš. Pozrite sa, pre koho v skutočnosti bije jeho srdce!

Televízia Markíza pri tvorbe seriálu Dunaj, k vašim službám stavila nielen na obľúbených hercov, ale aj na neopozerané tváre. K nim patrí napríklad Marek Rozkoš, ktorý je členom umeleckého súboru Divadla Jozefa Gregora Tajovského vo Zvolene. Talentovaný rodák z východného Slovenska sa na televíznych obrazovkách doposiaľ príliš neobjavoval. 

Ako seriálový Peter si však už buduje celkom slušnú fanúšikovskú základňu. Prípadne obdivovateľky však majú smolu. Z Mareka je od septembra 2017 šťastný ženáč. S manželkou Katarínou, ktorá sa tiež venuje herectvu, sa už dokonca radujú aj z dcérky. 

Už dnes večer bude Marek Rozkoš jedným z hostí zabávača Petra Marcina v jeho šou s názvom Neskoro večer. Tam napríklad prezradí, že pochádza z piatich detí a jeho otec je gréckokatolíckym kňazom. Marko Rozkoš sa už roky venuje pastorácii homosexuálov a istú dobu aj pastorácii väzňov.

Čo hovorí na to, že sa jedno z jeho detí venuje herectvu, sa dozviete už dnes o 21:35 v talkšou Petra Marcina Neskoro večer na Jednotke. Ďalšími hosťami budú operná speváčka Jolana Forgáčová a hokejistka Nela Lopušanová. 

VIDEO: Úryvok zo šou Neskoro večer. 

 

 

Viac o téme: Dunaj k vašim službámMarek Rozkoš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu