Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Jojka zverejnila upútavku na Geissenovcov: Slováci zase penia... Bože, to sú trúby!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Toto snáď nemyslia vážne! Aj takáto reakcia sa objavila pod upútavkou na špeciálne epizódy reality šou Geissenovci, ktoré sa nakrúcali v našich končinách. Na obrazovkách TV Joj si ich budete môcť pozrieť už od 3. mája a niet pochýb, že mnohými divákmi budú lomcovať rôzne emócie.

Už 3. mája o 20:35 si na obrazovkách Televízie Joj budete môcť vychutnať prvú zo špeciálnych epizód reality šou Geissenovci na Slovensku. 

Rozporuplné reakcie na ich návštevu sa objavili už v momente, ako sa pracháči prvýkrát nadýchli slovenského vzduchu. Kritika neutíchala ani pri tom, ako im Sulík ukazoval krásy našej krajiny a priestory parlamentu. 

Keď sa na obrazovkách RTL 2 objavili zábery, ako jedna z dcér orypuje zdobené zrkadlá na Bratislavskom hrade, ľudia boli značne pobúrení. 


Pozrite si tiež:

Prvé TV zábery Geissenovcov na Slovensku: Ľudia sú POBÚRENÍ... Toto je NAJVYŠŠÍ LEVEL HLÚPOSTI!


Nuž, a podobné emócie v nich vyvoláva aj upútavka, ktorú TV Joj zverejnila na svojich sociálnych sieťach. Davina a Shania v nej spoločne s otcom riešia, kde sa tá Bratislava vôbec nachádza. „Netuším, kde je Bratislava. Ten názov vo mne evokuje "braten" - pečené mäso,” poznamenala jedna z nich. 

„Bože, to sú trúby! Hlavná vec, že vedia, kde je Monaco. Veď, keď niekam idem, aspoň si naštudujem nejaké základné informácie, nie?!” znejú vybrané z reakcií. „To je výsledok tých prestížnych škôl a súkromných učiteľov? Úbohé!” pridali pobúrené komentáre ďalší diváci. Nuž, nechajme sa prekvapiť, či si Geissenovci reputáciu aspoň trošku napravia.

Viac o téme: GeissGeissenovciGeissovci
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu