Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Fešák zo Skrytej vášne sa bude ženiť: Jeho vyvolenou je táto kráska!

Bernando Flores Zobraziť galériu (3)
Bernando Flores (Zdroj: NBC Universal)

MEXICO - A bude svadba! Telenovela Skrytá vášeň je fenomén. A množstvo fanúšikov má aj v našich končinách. TV Doma aktuálne vysiela nové časti seriálu, ktoré vznikli zhruba po 20 rokoch. Jednu z výrazných postáv je nepochybne Juan David, ktorého stvárňuje herec Bernando Flores. Ten sa aktuálne pochválil svetu s krásnou novinkou.

Pri pohľade na herca Maria Cimarra chytajú mdloby nejednu Slovenku. Mimochodom, práve krásna Bratislavčanka Bronislava Gregušová je jeho snúbenicou a porodila mu dcérku Brianu. Sexi predstaviteľ Juana Reyesa nemôže chýbať ani v nových častiach Skrytej vášne, ktorá sa po rokoch vrátila k svojím fanúšikom. 

Mario Cimarro so snúbenicou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Popri Cimarrovi však dostali príležitosť zažiariť aj ďalší fešáci. Medzi nimi napríklad 27-ročný herec Bernando Flores, ktorý v telenovele stvárňuje Juana Davida - najstaršieho syna Normy a Juana. Hoci má sympatický mladík množstvo fanúšičiek, on má oči len pre jednu ženu. 

A to svoju krásnu partnerku, modelku a herečku Sury Sadai, ktorú v uplynulých dňoch požiadal o ruku. „Stále nemôžem uveriť, že sa to deje. Som v šoku. Milujem ťa z celého srdca. To najlepšie ešte len príde,” napísal na svojom profile na sociálnej sieti Instagram Bernando, ktorý pridal aj spoločné fotky so svojou vyvolenou. Budú z nich krásny ženích a nádherná nevesta, čo poviete?!

 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

Viac o téme: Skrytá vášeňBernando Flores
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu