Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sladký Fernando José PO ROKOCH: Takto ZOSTAROL... A toto je jeho sexi Rosalinda!

(Zdroj: Televisa S.A. de C.V.)

BUENOS AIRES - Od čias, keď ako sladký Fernando José balil Rosalindu na sladké rečičky a hru na klavíri, ubehli už roky. Reč je o hercovi menom Fernando Carrillo (57), ktorý si účinkovaním v obľúbenej telenovele získal srdcia mnohých Sloveniek. Pozrite, ako vyzerá na staré kolená a aká kráska si ho uchmatla len pre seba?

Na obrazovky televízie Doma mieri po Divokom anjelovi a Skrytej vášni ďalší legendárny romantický seriál - mexická telenovela Rosalinda. Diváčky a diváci si nezabudnuteľný príbeh o krásnom, dobrosrdečnom, ale chudobnom dievčati, predavačke kvetín, ktorá túži po láske, budú môcť vychutnávať už od utorka 15. augusta 2023, vždy od pondelka do piatka o 16:05 hod., a to hneď v dvoch častiach za sebou.

„Televízia Doma opäť potvrdzuje, že prináša najväčšie množstvo atraktívneho obsahu pre všetkých milovníkov seriálovej romantiky. Okrem obľúbenej tureckej premiérovej produkcie ponúkame aj to najlepšie zo sveta latinskoamerických telenoviel, čoho dôkazom je aj aktuálny návrat kultovej Rosalindy, ktorá dodnes patrí medzi najexportovanejšie a najsledovanejšie telenovely na svete,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Rosalinda (Thalía) je šľachetné a pracovité, ale chudobné krásne mladé dievča. Pracuje v kvetinárstve, aby si zaplatila vzdelanie a zároveň sa chce stať slávnou speváčkou. Po strate matky venuje Rosalinda celý svoj život pomoci otcovi Javierovi a súrodencom.

Jedného dňa sa Rosalinda zoznámi s bohatým klaviristom a skladateľom Fernandom Josém (Fernando Carrillo), keď doručí kvety do reštaurácie, ktorú vlastní Gerardo - priateľ Fernanda Josého, a povie mu o svojom sne stať sa speváčkou. Rosalinda a Fernando José sa do seba bláznivo zamilujú, a to aj napriek obrovským osobnostným aj sociálnym rozdielom. Hoci sa čoskoro vezmú, okolnosti ich prinútia rozísť sa. Dokáže ich láska napokon prekonať všetky prekážky?

Hlavnú úlohu Rosalindy stvárnila mexická herečka a speváčka Thalía, ktorú práve táto telenovela preslávila po celom svete. Počas svojej kariéry natočila niekoľko hudobných albumov. Jej hity ako Regresa a mí či Arrasando hrali aj slovenské rádiá a umiestňovali sa na popredných priečkach vo vtedajších televíznych hitparádach.

Thalía je stále umelecky aktívna a venuje sa hudbe. Zaujímavosťou je, že priamo v seriáli sú použité niektoré jej vlastné piesne, ako aj reálne zábery z jej koncertov. Hudbe sa úspešne venuje aj jej herecký partner z Rosalindy Fernando Carrillo.

Ten sa aj s pribúdajúcimi rokmi udržiava v skvelej kondícii a telo mu zdobí viacero tetovaní. Že už má čo-to odžité prezrádzajú jeho šediny. Po svojom boku má herec krásnu manželku Mariu Gabrielu, s ktorou spečatili svoju lásku začiatkom roka 2021 a majú spolu rozkošného syna. 

Viac o téme: Fernando Carrillo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu