Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Novinka podľa SKUTOČNÉHO PRÍBEHU: Za sexuálne škandály a hroznú smrť mohol zločin POLÍCIE!

Nenechajte si ujsť seriál Burning Body na Netflixe. Zobraziť galériu (4)
Nenechajte si ujsť seriál Burning Body na Netflixe. (Zdroj: Netflix)

BRATISLAVA - Sledujete streamovaciu službu Netflix? Potom si nedajte ujsť najnovší skutočný kriminálny triler Burning Body (Horiace telo). Séria, ktorá sa po prvý raz objavila minulý týždeň, je inšpirovaná skutočnými udalosťami a odohráva sa v Barcelone v Španielsku.

Dráma mapuje vyšetrovanie vraždy policajta, ktorého obhorené telo našli v aute. Čoskoro sa ukázalo, kto môže byť hlavným podozrivým. Režisér Jorge Torregrosso nominovaný na Cenu Feroza natočil Horiace telo podľa skutočného príbehu a hrá v ňom Úrsula Corberó, Quim Gutiérrez a Eva Llorach. Ako uvádza MailOnline, skutočný príbeh označený ako zločin mestskej polície spôsobil v roku 2017 v Španielsku mediálne šialenstvo. Po vražde policajného dôstojníka Pedra Rodrígueza v roku 2017 nasledoval súdny proces v roku 2020, ktorý postavil pred súd Rodríguezovu partnerku Rosu Peralovú a jej vtedajšieho milenca Alberta Lópeza. Obaja boli Rodríguezovými kolegami.

Novinka podľa SKUTOČNÉHO PRÍBEHU:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Luca A Faraig/Netflix)

Po náleze obhoreného tela v nádrži Foix neďaleko Barcelony sa divák ponorí do spleti toxických vzťahov, podvádzania, násilia a sexuálnych škandálov okolo mŕtveho Pedra, policajta a jeho kolegov Rosy a Alberta. Séria bola celá natočená v provincii Barcelona v Španielsku, kde sa v roku 2017 naozaj odohrala vražda. Natáčanie sa začalo v septembri 2022 a skončilo sa vo februári tohto roka. Úrsula Corberó je známa mnohým predplatiteľom Netflixu vo svete a v hlavnej úlohe Rosy v Horiacom tele si získala ešte viac priaznivcov.

Novinka podľa SKUTOČNÉHO PRÍBEHU:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Sophie Koheler/Netflix)

Seriál bol uvedený na streamovaciu službu 8. septembra, kritika ho vychválila ako fenomenálny a svojím brilantným spracovaním spôsobil, že diváci ho jednoducho nemohli prestať sledovať. Mnohí diváci uvádzajú na X (predtým Twitter): "Práve som si pozrel prvú epizódu Horiaceho tela na Netflixe a už ma to chytilo." - "Horiace telo na Netflixe je sakramentsky dobré. Každá epizóda je lepšia ako predchádzajúca. Úplne fenomenálne!" - "Ak ste fanúšikom skutočného zločinu, urobte si láskavosť a začnite sledovať Horiace telo na Netflixe... a neskôr sa mi môžete poďakovať!'

Novinka podľa SKUTOČNÉHO PRÍBEHU:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Sophie Koheler/Netflix)

Viac o téme: NetflixBurning Body
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu