Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Prvý SEMIFINALISTA Farmy je známy: Svojich kolegov však pripravil o 10 tisíc eur!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Finále Farmy sa nezadržateľne blíži a súťažiacich čaká na televíznom statku už len zopár týždňov. Jeden z účinkujúcich si však už teraz zabezpečil svoju účasť v semifinále. Od Alice totiž dostal neodolateľnú ponuku, ktorú prijal. Vstupenka do zlatého týždňa však pripravila jeho kolegov o 10 tisíc eur!

Do konca 15. série markizáckej Farmy zostáva už len zopár týždňov a v hre začína každý myslieť predovšetkým sám za seba. Niet divu, veď v banku je takmer 70 tisíc eur. Alebo aspoň doteraz bolo... Alica totiž po súťaži o odmenu prišla so skutočne neodolateľnou ponukou - víťaz si okrem nákupu v potravinách mohol zaistiť aj miesto v semifinále. 

Prvý SEMIFINALISTA Farmy je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Celé to však malo jeden veľký háčik. Vstupenka do zlatého týždňa totiž stála 10 tisíc eur zo spoločného konta. Pred touto dilemou stál Adam Rohárik, ktorému sa podarilo zadanú úlohu v rámci súťaže splniť najrýchlejšie. Najprv sa na vec pozeral tak, že začal prepočítavať, koľko peňazí sa mu svojou prácou podarilo na statku zarobiť.

No a došiel k záveru, že minuté peniaze do semifinále zarobí svojim nasadením späť. Ponuku tak prijal a 15. séria Farmy spoznala svojho prvého semifinalistu. Svojím rozhodnutím však vyvolal hotové peklo. Súperov vytočil do vývrtky a tí ho teraz plánujú psychicky zdeptať. Pozrite si, ako to dopadne, dnes o 21:50 na Markíze. 

Prvý SEMIFINALISTA Farmy je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: FarmaAdam Rohárik
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu