Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

ŠOK na Farme: Niki skončila v SLZÁCH... Matúš ju po skončení šou NECHCE!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Ejha, tak toto asi žiadny z divákov Farmy tak úplne nečakal! Ako to už býva zvykom, aj počas tohtoročnej sezóny reality šou sa na statku stihlo dať dokopy viacero párikov. Niektoré na to doslova "vhupsli", iné si zasa dávali na čas. A do druhej skupiny patrili aj Niki s Matúšom. Vzájomné sympatie medzi touto dvojicou pôsobili o to vážnejšie, že svojmu vzťahu nechávali voľný priebeh, aby sa vzájomne spoznali. Lenže...

Matúš síce nepatril k pôvodnému osadenstvu tohtoročnej Farmy, no veľmi rýchlo si získal sympatie ostatných súťažiacich. A to najmä tie Nikine. Netrvalo dlho a dvojica pri sebe začala spávať, nevyhýbali sa ani vzájomnému "mojkaniu". A z toho, ako sa k sebe doteraz správali, bolo zrejmé, že týchto dvoch to k sebe naozaj ťahá a ide o čosi viac, než len číre priateľstvo. 

ŠOK na Farme: Niki
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nuž a to si zrejme myslela i samotná Niki. Lenže, najnovšie to vyzerá tak, že Matúš s ňou ráta iba počas trvania šou. Matúš a Denis mali už dávnejšie debatu o tom, že priateľstvo pre nich znamená viac ako románik so ženou. A okrem toho, že si to povedali, obaja to dali aj jasne najavo. Kým Denis dal svojho času pri voľbe "ohrozeného" prednosť Lucii pred svojou "farmárskou frajerkou" Azrou, Matúš sa ani nesnaží tajiť tým, že to s Niki na vzťah nevidí. 

ŠOK na Farme: Niki
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

No a úplne otvorene to povedal aj po poslednom dueli, z ktorého víťazne vzišiel jeho kamarát Denis. S Niki sa najprv nepríjemne pohádal, keďže sa dozvedel, že od vypadnutého Peťa žiadala, aby ju zvolil ako farmárku týždňa. „Už sa to začína ku*viť. A preto som tu chcel byť sám, do pi*i," hromžil na svoju "polovičku". Citlivá tmavovláska po jeho slovách skončila v slzách, no to ešte ani netušila, že Matúš jej vrazil do chrbta dýku pri rozhovore s Azrou.

Tej totiž otvorene povedal, že po skončení Farmy žiadny vzťah s Niki neplánuje a všetka ich náklonnosť zostane za bránami Farmy.Celú konfrontáciu Matúša s Niki a aj konverzáciu s Azrou si môžete pozrieť vo videu nižšie! 

ŠOK na Farme: Niki
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

ŠOK na Farme: Niki
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: NikiFarmaMatúš
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu