Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Holubec z Dunaja prehovoril o rodičovstve: Pri tomto ho ide rozdrapiť od zlosti!

 Filip Tůma ako Anton Holubec
Filip Tůma ako Anton Holubec

BRATISLAVA - Je to poriadne ťažký oriešok! Filipa Tůmu môžeme momentálne vidieť v obľúbenom markizáckom seriáli Dunaj k vašim službám, kde stvárňuje Antona Holubca. Je tiež úspešným operným spevákom a v neposlednom rade dvojnásobným otcom. Čo-to o rodičovstve prezradil, aj keď bol hosťom u Adely Vinczeovej.

Anton Holubec, ktorého bravúrne stvárňuje Filip Tůma, patrí k momentálne najviac nenávideným postavám na televiznych obrazovkách. Našťastie v realite nemá herec s touto postavou nič spoločné a je to veľký sympaťák a zábavný človek. 

Dokázal to, aj keď bol nedávno hosťom v talkšou Adely Vinczeovej - Trochu inak s Adelou, ktorú si dnes - 19. novembra o 21:35 môžete pozrieť na Dvojke.

VIDEO: Úryvok z rozhovoru s Filipom Tůmom. 

Filip Tůma v šou Trochu inak s Adelou hovoril aj o rodičovstve (Zdroj: RTVS)

Okrem Filipa vyspovedala Adela aj Katarínu Gerbranda Vydrovú, ktorá vyštudovala psychológiu a v súčasnosti sa venuje sprevádzaniu umierajúcich a vedie aj netradičné pohrebné obrady. Zaujímavý je aj rozhovor s tvárou populárnej internetovej športovej relácie Iná Liga - Kristínou Kucianovou, ktorá spolu s kolegami zachytáva dedinský futbal tak, ako nikto predtým.

Viac o téme: Filip Tůma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu