Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Vinczeovej bizarná debata s odborníkom: Konzumácia alkoholu cez konečník!

Adela Vinczeová počas rozhovoru s profesorom Milanom Kováčom.
Adela Vinczeová počas rozhovoru s profesorom Milanom Kováčom. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Dokáže debatovať na akúkoľvek tému! Talk šou Adely Vinczeovej - Trochu inak s Adelou, ktorú vysiela verejnoprávna televízia, je vždy plná zaujímavých a inšpiratívnych hostí. Inak tomu nebude ani v dnešnom vydaní, ktoré môžete sledovať od 21:55 na Dvojke.

Adela Vinczeová v dnešnej epizóde privíta krásnu Vicu Kerekes - herečku, ktorá sa preslávila v troch krajinách, má za sebou niekoľko významných medzinárodných koprodukcií a aj nomináciu na Českého leva. Do Bratislavy sa vracia aktuálne na javisko SND, kde účinkuje v Tajovského jednoaktovke Hriech.

Ďalším hosťom bol Vladimír Brož - český výtvarník a raper, ktorého verejnosť pozná pod menom Vladimír 518. Podľa jeho námetu bol nakrútený dokumentárny seriál Architektúra 58-89, ktorý nedávno odvysielala aj Slovenská televízia. 

Skutočne zaujímavú debatu viedla Adela aj s profesorom Milanom Kováčom, ktorý je svetovo uznávaným odborníkom na mayskú mytológiu. Vďaka jeho viac ako 20-ročným výskumom sa začínajú dopĺňať, možno aj prepisovať dejiny starých Mayov.

Čo-to o tejto civilizácii vie aj Vinczeová. Ako poznamenala, napríklad aj to, že prijímali alkohol cez konečník. Viac sa dozviete v ukážke z relácie, ktorú si môžete na obrazovkách Dvojky pozrieť dnes večer o 21:55. 

Vinczeovej bizarná debata s odborníkom: Konzumácia alkoholu cez konečník! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Adela VinczeováTrochu inak s Adelou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu