Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Úspešný slovenský hokejista otvoril 13. komnatu: Milovanú mamu mu zobrala rakovina!

Martin Fehérváry Zobraziť galériu (2)
Martin Fehérváry (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Martin Fehérváry je meno, ktoré na Slovensku netreba nikomu predstavovať. Patrí totiž medzi našu hokejovú elitu. V relácii RTVS s názvom Opri sa o mňa prehovoril nielen o ceste za úspechom, ale pootvoril aj dvere do svojho súkromia.

RTVS odvysiela dnes večer o 21:30 na Jednotke siedmu epizódu dokumentárneho cyklu Opri sa o mňa.

Televízny dokument z dielne RTVS sa venuje celospoločenským témam a ľuďom, ktorí prežili zlomové situácie, keď sa ocitli na križovatke a museli v sebe nájsť silu a aj odvahu vykročiť na novú cestu. Či sa už stretli s nenávisťou, zasiahlo do ich života a kariéry rodičovstvo, závislosti alebo sa stretli s násilím, nečakanými chorobami a úmrtiami, ich životný príbeh je inšpiratívny a nájdu sa v ňom aj mnohí diváci.

V siedmej epizóde dokumentárneho cyklu Opri sa o mňa dostane priestor príbeh slovenského hokejistu Martina Fehérváryho. Ten v sprievode Dagmar Mozolovej otvára svoj príbeh o bolesti, drine a pasii, vďaka ktorým sa dostal až do prvej obrany tímu NHL Washington Capitals. V dokumente sa dozvieme, že jeho cesta aj napriek mladému veku nikdy nebola priamočiara, už vôbec nie jednoduchá a že v živote nikdy nič nemal zadarmo.

Martin Fehérváry
Zobraziť galériu (2)
Martin Fehérváry  (Zdroj: RTVS)

Rodina Fehérváriovcov bola skromná, úplne bežná rodina, kde rodičia vo veľkej miere podporovali svojho syna. Už v útlom veku však život zasadil Martinovi nečakaný úder. Zákerná choroba mu vzala milovanú mamu. S touto obrovskou bolesťou sa mladý hokejista vysporiadal po svojom – začal ešte viac trénovať.

Pozrite si ukážku a dozviete sa ako Martin Fehérváry vnímal svoju maminu a čo preňho znamenala.

Hokejista Martin Fehérváry otvoril svoju 13. komnatu: Prehovoril o smrti milovanej mamy! (Zdroj: RTVS)

Nenechajte ujsť celý dokument Opri sa o mňa. Nájdite v ňom inšpiráciu ako nájsť silu prekonať ťažké životné chvíle a dosiahnuť vysnívané ciele. Už v nedeľu večer o 21:30 v dokumente Opri sa o mňa na Jednotke!

Viac o téme: Martin FehérváryOpri sa o mňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu