Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Slávnu influencerku vyhodili zo štadióna: Divákom ukázala svoje prsia!

Danii Banks
Danii Banks (Zdroj: Instagram D.B.)

LAS VEGAS - Pre slávu spraví naozaj čokoľvek. Instagramová modelka Danii Banks (32) sa zúčastnila zápasu amerického futbalu, v ktorom jej obľúbený tím Las Vegas Raiders privítal New York Giants. Viac ako o samotnú hru jej však išlo o strhnutie pozornosti, keďže počas zápasu ukázala celému štadiónu svoje prsia.

Danii Banks patrí na sociálnej sieti Instagram medzi populárne osobnosti. Jej profil totiž sleduje viac ako 8 miliónov ľudí a už pri prvom pohľade na jej príspevky je väčšine jasné, čím si svojich fanúšikov získala. Okrem toho sa prezentuje aj na platforme pre dospelých OnlyFans.

Banks je však okrem toho aj vášnivou fanúšičkou klubu z jej rodného mesta Las Vegas Raiders. Preto sa zúčastnila aj ich posledného zápasu, v ktorom počas tohto týždňa vyhrali nad New York Giants 16:12.

Tento zápas si však nepozrela celý, keďže v jeho priebehu sa rozhodla, že si spraví obsah pre svoje sociálne siete. Aby zaujala čo najviac ľudí, tak sa rozhodla, že si pred celým štadiónom stiahne svoje tričko a ukáže, čo pod ním ukrýva.

Následne ju usporiadatelia vyviedli zo štadióna a zrejme ju tam tak skoro nepustia. Banks pritom mohla dopadnúť oveľa horšie, keďže za podobné kúsky na verejnosti končia ľudia v rukách polície.

Viac o téme: Danii Banks
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu