Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Počas zápasu napadol Martina Dúbravku: Bláznivého fanúšika už vyšetruje polícia!

Martin Dúbravka
Zobraziť galériu (2)
Martin Dúbravka (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Na včerajší zápas nebude slovenský brankár Martin Dúbravka (34) spomínať v najlepšom. Jeho tím skončil po penaltovej dráme v Ligovom pohári a duel navyše poznačil útok na nášho reprezentanta, ktorého napadol jeden z domácich fanúšikov.

Počas včerajšieho zápasu to dlho vyzeralo na postup Newcastlu do semifinále Ligového pohára. Skóre zápasu otvoril v 19. minúte Callum Wilson a stav 0:1 vydržal takmer až do konca. V nadstavenom čase však veľkú chybu Trippiera potrestal Mudryk a v penaltovom rozstrele boli napokon úspešnejší futbalisti Chelsea.

Martin Dúbravka
Zobraziť galériu (2)
Martin Dúbravka  (Zdroj: SITA)

Celý zápas v bránke Newcastlu odchytal Martin Dúbravka, ktorého okrem vypadnutia bude trápiť aj nepríjemná situácia zo záveru zápasu. Po vyrovnávacom góle totiž na trávnik vbehol jeden z fanúšikov domácich a slovenského brankára napadol.

Chelsea v spojení s miestnou políciou začala vyšetrovanie útočníka a incident odsúdili obaja tréneri. „Vždy hovorím, že bezpečnosť hráčov, trénerov a rozhodcov musí byť priorita. Musí sa začať robiť oveľa viac preto, aby sa nahnevaní fanúšikovia nedostali na ihrisko," povedal po zápase tréner Newcastlu Eddie Howe.

Viac o téme: Martin Dúbravka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu