Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Veľkorysé gesto kontroverzného McGregora: Takto pomohol vážne zranenému zápasníkovi!

Conor McGregor
Conor McGregor (Zdroj: SITA)

BELFAST - Aj napriek svojej povesti už írsky zápasník Conor McGregor (35) neraz dokázal, že mu osudy druhých nie sú ľahostajné. Naposledy sa tak stalo, keď poslal sumu 25-tisíc libier svojmu krajanovi a MMA zápasníkovi Ryanovi Curtisovi (31), ktorý počas tréningu utrpel vážne zranenia chrbta, krku a chrbtice a stratil pohyb v nohách a ľavej ruke.

Curtis sa počas svojej kariéry objavil napríklad v známej organizácii Cage Warriors a na svojom konte má 6 víťazstiev v 10-tich zápasoch. Momentálne to však vyzerá tak, že jeho kariéra sa po nešťastnom zranení skončila a navyše to bude mať obrovský dopad aj na jeho bežný život.

Jeho dobrá kamarátka Leah McCourt totiž na svojom profile na sociálnej sieti Twitter oznámila, že bojovník utrpel vážne zranenia chrbta, krku a chrbtice. „Ryan mal 11. januára počas tréningu incident, ktorý zrejme zmení jeho život. Ryan si pri ňom poškodil chrbát, krk a chrbticu. Okrem toho sa poškodila aj jeho miecha. Poškodenie miechy doktori klasifikovali ako najzávažnejšie, aké sa môže stať. Po nehode bol prevezený do Belfastu, kde podstúpil urgentnú operáciu. Momentálne nedokáže hýbať nohami a jeho ľavou rukou. Minimálne 5 mesiacov bude musieť zostať v nemocnici a následne bude musieť pracovať so špeciálnym tímom," napísala McCourt.

Tá mu po nehode zriadila účet na stránke GoFundMe, kde mu môžu ľudia posielať peniaze na jeho liečbu. Toto nešťastie zaregistroval aj jeho hviezdny krajan Conor McGregor, ktorý neváhal a Curtisovi poslal 25-tisíc libier. 

„Rynaovi posielam podporu po tom, ako utrpel zranenia, ktoré mu zrejme zmenia život. Môžete ho podporiť aj vy, má malú dcéru a rodinu, ktorá to potrebuje," povedal vo videu McGregor, ktorý tak dokázal, že aj napriek svojmu vystupovaniu mu nie je osud druhých ľudí ľahostajný.

Viac o téme: Conor McGregor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu