Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

BOLESTNÉ PRIZNANIE slávnej Češky: Depresie v manželstve... Takmer spáchala SAMOVRAŽDU!

Gabriela Soukalová
Gabriela Soukalová (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Nevidela iné východisko! Gabriela Soukalová je bývalou poprednou českou biatlonistkou a tiež je známa aj ako moderátorka a na konte má už aj herecké skúsenosti. Jej život však nie vždy pripomínal prechádzku ružovou záhradou. V dokumente s názvom Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí napríklad priznala, že v istom momente zvažovala, že spácha samovraždu.

Svadba biatlonovej legendy Gabriely Soukalovej a bedmintonistu Petra Koukala bola veľkolepá. Konala sa v roku 2016, v piatok - 13. mája. Povier sa úspešná športovkyňa nebála. Po pár rokoch ju však problémy v manželstve dohnali k depresiám. 

„Mala som pocit, že už mám po živote. Že sa môj život skončil. Vyliezla som na strechu domu a bola som tam pomerne dlhú dobu. Potom som si to rozmyslela, lebo moja sestra bola chorá a ja som nechcela, aby moja mamka mala ešte horšiu situáciu,” priznala pri nakrúcaní vlastného dokumentu Soukalová. Táto myšlienka ju našťastie zachránila od toho, aby ten posledný krok neurobila.   

Rozvod dvojice sprevádzalo viacero problémov a škandálov. Soukalová Koukala obvinila, že jej bol neverný a pokúsil sa ju obrať o peniaze. Dnes je šťastná po boku partnera Miloše, s ktorým vychováva dcérku Izabelku. 

Viac o téme: Gabriela Soukalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu