Piatok21. jún 2024, meniny má Alojz, zajtra Paulína, Paula, Pavla

Takto trávia súperky Petry Vlhovej leto: Zásnuby, dovolenky a horúce zábery!

Mikaela Shiffrin, Marta Bassino Zobraziť galériu (2)
Mikaela Shiffrin, Marta Bassino (Zdroj: SITA)

KARIBIK - Pauzu medzi sezónami využívajú alpské lyžiarky najmä na oddych. Ten si dopriali aj tie najväčšie hviezdy vrátane Mikaely Shiffrin (29) či Marty Bassino (28), ktoré ukázali svoju krásu v plavkách.

V týchto dňoch a týždňoch si špičkové lyžiarky užívajú zaslúžený oddych po náročnej sezóne. Viaceré z nich zvolili známe dovolenkové destinácie, ako je napríklad Karibik. 

Tam zamierila aj Talianka Marta Bassino. Tá sa samozrejme so zábermi pochválila na sociálnej sieti Instagram, kde zdieľala svoje dovolenkové dobrodružstvá. 

Teplé počasie si užíva aj Mikaela Shiffrin, ktorá si užívala v Mexiku. Tam jej samozrejme robil spoločnosť aj jej partner Aleksander Aamodt Kilde.

O zábery z dovolenky sa podelila aj Martina Dubovská, ktorá na sociálnych sieťach zdieľala viacero príspevkov, na ktorých si užívala piesočné pláže.

Rovnako si užívala aj rakúska pretekárka Stephanie Venier. Tá skončila v minulej sezóne v celkovom hodnotení Svetového pohára na 10. mieste, čo je druhý najlepší výsledok jej kariéry. 

Na toto leto určite nezabudne ani Švajčiarka Michelle Gisin. Tá totiž oznámila, že sa zasnúbila so svojim dlhoročným partnerom Lucom. 

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu