Piatok21. jún 2024, meniny má Alojz, zajtra Paulína, Paula, Pavla

Predčasná oslava španielskej atlétky: Jej medailový sen sa rozplynul tesne pred cieľom!

Lyudmila Olyanovska a Laura García-Caro
Lyudmila Olyanovska a Laura García-Caro (Zdroj: SITA)

RÍM - Španielska atlétka Laura García-Caro (29) prežila na majstrovstvách Európy v atletike moment, ktorý nechce zažiť žiadny športovec. Vo chvíli, keď si myslela, že o tretie miesto v chôdzi na 20 kilometrov už nemôže prísť, totiž začala predčasne oslavovať. To však využila jej ukrajinská súperka Lyudmyla Olyanovska (31), ktorá ju tesne pred cieľom predbehla.

V týchto dňoch sa v talianskom Ríme konajú majstrovstvá Európy v atletike. Oči slovenských fanúšikov sa upierali aj na našich reprezentantov, ktorých do dejiska podujatia zamierilo celkovo 18.

Počas piatka bola na programe chôdza na 20 kilometrov, ktorá však mala nečakaný záver. Španielska chodkyňa Laura García-Caro totiž ešte predtým, ako prešla cieľom, začala oslavovať, pretože si myslela, že tretie miesto jej už nikto nevezme.

So zemiakovou medailou sa však nechcela zmieriť jej ukrajinská súperka Lyudmyla Olyanovska. Tá vďaka výbornému finišu nakoniec tesne pred cieľom Garcíu-Caro predbehla a španielska atlétka sa tak nechcene stala hitom internetu.

Viac o téme: Laura García-Caro
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu