Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Hitmaker Karel Svoboda by oslávil 85: Vendula na koncert na jeho počesť neprišla!

Karel Svoboda (†68) s chorou dcérkou Klárkou (†4)
Karel Svoboda (†68) s chorou dcérkou Klárkou (†4) (Zdroj: Profimedia)

Najznámejšie melódie Karola Svobodu (†68) rozozneli v utorok večer Divadlo Broadway. Oslava nedožitých skladateľových 85. narodenín bola naozaj veľkolepá.

Na pódiu zazneli jeho najväčšie hity v podaní hviezd súčasnej speváckej scény. O skvostnú Lady Carneval z repertoáru Karla Gotta (†80) sa podelili hneď traja speváci - Daniel Hůlka (55), Marian Vojtko (50) a Petr Kolář (56). Spomienkový koncert si nedal ujsť ani skladateľov syn Petr Svoboda (43). Medzi účinkujúcimi, ktorí sa vo väčšine držali s farbami pri zemi a vybrali si hlavne čiernu a bielu, zažiarila spievajúca modelka Jitka Boho (32). Jej svetlomodrá róba so spadnutými ramenami bola dôvodom, prečo medzi ostatnými vynikala. Vôbec prvýkrát pred publikom zaspievala Svobodovu ikonickú pieseň Tri oriešky, ktorú preslávil božský hlas Ivety Bartošovej (†48), a pri vystúpení vyzerala ako skutočná Popoluška.

Vdova Vendula Pizingerová (51) na koncert nedorazila. Pravdepodobne sa chcela vyhnúť stretnutiu s nevlastným synom Petrom, s ktorým je roky na nože. Namiesto toho zdieľala v deň manželových nedožitých osemdesiatpäť rokov dojemné vyznanie na sieťach plné srdiečok: „Téma na román. Láska, emócie, genialita, osud, skúsenosti, vnímanie, dar. Je mi veľmi ľúto, že ti nemôžem popriať k narodeninám tak, ako by som chcela. Vďaka!“ Svobodov syn Petr vo svojej knižke venovanej otcovi Žít naproti tomu uviedol, že otec chystal rozvod, ale už naň nemal silu.

 

 

Viac o téme: HviezdyBroadwayVendula SvobodováKoncertKArel Svoboda
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu