Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Veľký predvolebný duel Korčok vs. Pellegrini! Naživo z Primaciálneho paláca

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

Kandidáti budú mať k dispozícii rovnaký 20-minútový časový priestor strážený časomierou. Na záver diskusie bude možnosť počas jednej neprerušovanej minúty samostatne osloviť svojich voličov.

Televízia Markíza pokračuje v špeciálnom volebnom vysielaní aj pred druhým kolom prezidentských volieb. O post hlavy štátu sa budú v sobotu 6. apríla 2024 uchádzať dvaja postupujúci kandidáti - Ivan Korčok a Peter Pellegrini. Hneď po veľkonočných sviatkoch, v utorok 2. apríla 2024 so začiatkom o 20:30 hod. prinesie TV Markíza ich veľký predvolebný duel s názvom Prezident 2024: Predvolebná diskusia sa uskutoční v naozaj výnimočnej vizuálnej forme. „Keďže ide o finálny diskusný súboj, z ktorého vzíde budúci slovenský prezident, rozhodli sme sa jeho dôležitosť podporiť aj netradičným miestom konania. Namiesto klasického štúdia ho budeme v priamom prenose vysielať z pôsobivých priestorov Zrkadlovej siene Primaciálneho paláca v Bratislave,“ prezradil Michal Kratochvíl, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza.

Veľký predvolebný duel Korčok
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Kandidáti dostanú rovnaké tematické okruhy, na základe ktorých sa uskutoční diskusia s otázkami kladenými moderátorom Michalom Kovačičom. K dispozícii budú mať rovnaký 20-minútový časový priestor strážený časomierou a na záver diskusie možnosť počas jednej neprerušovanej minúty samostatne prezentovať svoj volebný program, resp. osloviť svojich voličov. Predvolebný duel prinesie okrem TV Markíza naživo do celého sveta aj spravodajský portál TVNOVINY.sk.

 

Viac o téme: VoľbyTV MarkízaIvan KorčokPrezident
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu