Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Prima prekvapenie: COOL SK štartuje v pondelok seriálom Simpsonovci

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Prima SK)

Zábava prichádza na slovenské televízne obrazovky spoza hraníc už dnes, v pondelok 27. mája. Popoludní odštartuje nový kanál Prima COOL SK. Oproti pôvodnému programu bude na obrazovkách o niečo viac žltej farby!

Stanica Prima COOL SK sa priblíži kanálu Prima COOL v Českej republike vysielaním obľúbeného seriálu Simpsonovci. Seriál, ku ktorému patrí nezameniteľný dabing, aktuálne napríklad s Jiřím Lábusom, Martinom Dejdarom, Vlastimilom Zavřelom či Ivanou Korolovou, ktorý vzniká priamo v dabingových štúdiách skupiny Prima, bude súčasťou vysielania nového kanálu pre slovenský televízny trh hneď od pondelka 27. mája. Legendárny americký animovaný sitkom sa na televízne obrazovky dostal prvýkrát koncom roka 1989. Jeho tvorca Matt Groening, ktorý vymyslel základný koncept v priebehu pätnástich minút, sa inšpiroval svojou vlastnou rodinou. Verejným tajomstvom je, že jeho samého pravdepodobne stelesňuje postava nezbedného Barta. Seriál po celé desaťročia reflektuje spoločenské dianie v USA i na celom svete. To všetko na pozadí humoru, ale často aj poučných situácií, ktoré môžu nastať v každej rodine.

Prima prekvapenie: COOL SK
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PRIMA SK)

Typické je dejisko príbehu – fiktívne mestečko Springfield. Skladá sa z úplne odlišných ľudí, ktorí spolu niekedy ťažko vychádzajú. Nájdeme tu vlastnú upadajúcu kultúru, skorumpovanú politiku, drsnú mafiu, lenivú políciu, ale aj obyčajných občanov, ktorí sa každý týždeň chodia zo svojich hriechov spovedať do miestneho kostola. Aj to sú ingrediencie, ktoré vytvorili jeden z najúspešnejších televíznych seriálov všetkých čias ocenený celou radou cien Emmy či Zlatým glóbusom. Simpsonovci majú dokonca svoju hviezdu na hollywoodskom chodníku slávy a Barta Simpsona zaradil časopis Time medzi päťdesiat najvplyvnejších osobností zábavného priemyslu. V súčasnosti sa vysiela už 35. séria seriálu, v ktorom si to svoje nájdu všetky generácie divákov. Zaradenie seriálu Simpsonovci už od štartu vysielania kanálu Prima COOL SK si vyžiada zmenu pôvodne avizovaného programu. V tom sa napokon z licenčných dôvodov na strane distribútora neobjaví seriál Hvězdná brána. Už v najbližšom období však budú predstavené ďalšie programové novinky.

Prima prekvapenie: COOL SK
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Prima SK)

Prima COOL SK ponúkne od svojho štartu napríklad svetoznámy motoristický magazín Top Gear, zábavné relácie ako Prima Partička, Mikýřova hysteorie českých dějin, show K.O.MICI, Nečum na mě show alebo komediálny seriál Bodyguardi. Chýbať nebudú premiérové vydania motoristického programu Autosalon, Fotra na tripu, herného magazínu Re-Play, ale aj pohľad na reálnych českých policajtov pri ich každodennej práci v programe Policie v akci. Po kanáli Prima PLUS, ktorý v pondelok zmení svoj názov na Prima SK, a kanáli spravodajskej multiplatformy CNN Prima NEWS bude Prima COOL SK ďalším kanálom skupiny Prima, ktorý bude oficiálne pôsobiť na slovenskom televíznom trhu. Už na jeseň tohto roku rozšíri programovú ponuku pre slovenských televíznych divákov aj kanál Prima LOVE SK.

 

Viac o téme: SimpsonovciPrima SK
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu