Streda26. jún 2024, meniny má Adriána, zajtra Ladislav, Ladislava

Návrat známej tváre do TV Markíza: Exkluzívny rozhovor so Zuzanou Čaputovou!

Zlatica Puškárová Zobraziť galériu (2)
Zlatica Puškárová (Zdroj: TV Markíza)

Pätnásťminútový bilančný rozhovor bude odvysielaný v piatok 14. júna ako súčasť najsledovanejšej hlavnej spravodajskej relácie Televízne noviny.

Dlhoročná tvár televízie Markíza, obľúbená moderátorka Zlatica Švajdová Puškárová hlási po dlhšej zdravotnej prestávke veľký návrat na obrazovky. Naposledy sprevádzala divákov Televíznymi novinami vo štvrtok 15. februára. Takmer na deň presne po štyroch mesiacoch, v piatok 14. júna sa opäť stane súčasťou najsledovanejšej hlavnej spravodajskej relácie. Tentoraz však ako moderátorka exkluzívneho 15-minútového rozhovoru s odchádzajúcou prezidentkou Zuzanou Čaputovou. „Teším sa, že budem realizovať rozhovor s pani prezidentkou Zuzanou Čaputovou v posledný deň v jej úrade. Moderovala som prezidentské voľby, ktoré vyhrala ako prvá žena v histórii Slovenska, rovnako jej inauguráciu a desiatky rozhovorov počas jej funkčného obdobia. Bola prezidentkou krajiny v čase najväčších kríz na domácej aj medzinárodnej scéne a takisto sa tešila vysokej dôveryhodnosti verejnosti,“ vyjadrila sa Zlatica Švajdová Puškárová. „Zároveň tiež intenzívne pracujem na vlastnom autorskom projekte, ktorý predstavím už čoskoro,“ dodala.

„Som veľmi rád, že sa Zlatica vracia na obrazovky Markízy, už tento piatok v exkluzívnom bilančnom rozhovore s prezidentkou Zuzanou Čaputovou bude môcť divákom opäť predviesť svoje nesporné novinárske kvality,“ povedal Michal Kratochvíl, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza. Zlatica Švajdová Puškárová (46) začala v TV Markíza pracovať v roku 1998 ako redaktorka spravodajstva a neskôr moderátorka politickej diskusnej relácie Na telo. Od roku 2012 bola moderátorkou Televíznych novín. Je tiež moderátorkou predvolebných a volebných relácií a tiež mimoriadnych relácií k významným politickým a celospoločenským udalostiam. V New Yorku bola nominovaná na Emmy Award, za prácu v publicistke dostala cenu Krištáľové krídlo, je päťnásobnou držiteľkou ceny diváckej ankety OTO.

 

Viac o téme: TV MarkízaZuzana ČaputováZlatica Švajdová Puškárová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu