Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Dámy, tešte sa: Nakrúca sa pokračovanie striptízového trháku

Matthew McConaughey Zobraziť galériu (2)
Matthew McConaughey (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Pokračovanie dramédie Magic Mike (2012) má za sebou prvé dni nakrúcania. Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter o tom v nedeľu 31. augusta informoval Steven Soderbergh. Producent a režisér zverejnil fotografiu klapky, ku ktorej dopísal: "Už sa to začalo." Snímka Magic Mike XXL by sa mala do amerických kín dostať v júli 2015.

Úlohu striptéra čiastočne inšpirovanú jeho vlastnými zážitkami by si mal zopakovať 34-ročný Channing Tatum, ktorý sa podieľa aj na tvorbe scenára. O tom, že na príbehu začal pracovať, informoval ešte vo februári prostredníctvom služby Instagram. "Je lepší spôsob, ako začať písať Magic Mika 2, než s mojím starým priateľom Dallasom?" napísal vtedy k fotografii, ktorá ho zachytáva ako sedí pred bustou s tvárou o 11 rokov staršieho kolegu Matthewa McConaugheya.


Prečítajte si, ako Matthew McConaughey kvôli úlohe v Magic Mike zmenil jedálniček


Práve ten v prvom filme Magic Mike stvárnil skúseného striptéra Dallasa, ktorého by si mohol zahrať aj v pokračovaní. Zatiaľ však túto informáciu nikto oficiálne nepotvrdil. V snímke by sa však mal objaviť napríklad Joe Manganiello.

Režisérom prvého filmu bol Soderbergh. Ten však po životopisnej dráme Liberace (2013) oznámil, že s nakrúcaním celovečerných filmov končí. Na poste režiséra ho nahradil Greg Jacobs, ktorý dlhé roky pôsobil ako jeho pravá ruka. Soderbergh by sa mal na snímke podieľať ako kameraman a strihač.

Viac o téme: Matthew McConaugheyMagic mikeSteven soderbergh
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu