Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Prvý maskovaný hrdina dostal nový dych: Zorro bude opäť brániť nevinných

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: chud.com)

Dávno predtým, než začal Batman chrániť ľudí v Gothame a bojovať proti skorumpovaným autoritám, Zorro si nasadil masku a plášť a chránil nevinných, bojoval proti nespravodlivosti a zanechával za sebou ohnivé znamenia. Prvý maskovaný hrdina sa v novom post-apokalyptickom filme s názvom Zorro Reborn opäť vráti na obrazovky.

Charakter španielskeho aristokrata s tajnou identitou, ktorý si pod rúškou noci oblieka plášť a masku, slúžil ako inšpiráciaaj pre Temného rytiera. Kým však budúcnosť Batmana na plátnach je žiarivejšia, než kedykoľvek predtým, Zorro sa takejto priazne veľmi nedočkal.

Poslednýmzo série filmovo tajomnom pomstiteľovi, bola snímka z roku 2005 Legenda o Zorrovi. Tento diel divákov ani kritikov veľmi neočaril a Zorrova hviezda padala. V roku 2011 však prišli na svet prvé informácie o novom Zorrovi, ktoré však počas rokov vyprchali a Zorro Reborn upadol do zabudnutia.

Mohlo by vás zaujímať:Potteromaniaci, tešte sa: Fantastické zvery sa už natáčajú!

Napriek tomu po takmer piatich rokoch avizovali dvespoločnosti Lantica Media a Sobini Film partnerstvo, ktorésa podpíšepod nový príbeh o futuristickom Zorrovi. Začiatok natáčania je zatiaľ plánovaný na jar 2016.V hlavnej úlohe sa podľa posledných správ mal objaviť 36-ročnýGael García Bernal, no či to tak naozaj bude zatiaľ nie je isté.

Gael García Bernel
Zobraziť galériu (2)
Gael García Bernel  (Zdroj: SITA)

Film Zorro Reborn má byť post-apokalyptickou snímkou o prvom maskovanom hrdinovi, ktorá sa bude pridržiavať mýtickej línie hrdinu zrodeného v roku 1919. Zorro Reborn nebude klasickým "zorrovským" filmom, kde bude Zorro chrániťšpanielskych farmárov a roľníkovpred skorumpovanými úradníkmi. Príbeh sa bude odohrávať v blízkej budúcnosti, no stále bude zachovávaťmyšlienku maskovaného cudzinca, ktorý bojuje s tyranmi.

Viac o téme: ZorroZorro RebornGael García Bernal
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu