Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Legenda sa vracia: PRVÝ TRAILER k Matrixu rozdúchal vášne! Tak ktorú pilulku si vyberiete?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube/Warner Bros. Pictures)

Po konci trilógie nikto nečakal, že Matrix bude pokračovať. Napriek tomu 18 rokov od posledného dielu prichádza veľkolepé pokračovanie... The Matrix Resurrections. Doteraz sme si mohli prečítať mnoho špekulácií o tom, ako bude príbeh vyzerať... Konečne môžeme do príbehu aj nahliadnuť!

Na toto čakali milióny nadšených fanúšikov po celom svete. Najprv vypustili tvorcovia do sveta krátky teaser a o dva dni vyšiel prvý trailer k očakávanému štvrtému dielu Matrixu. Ihneď mal milióny vzhliadnutí a fanúšikovia ho začali analyzovať. Tak, ktorú pilulku si vyberiete vy?


Na štvrtý diel MATRIXU čakajú milióny fanúšikov: Odhalené! Toto by mohla byť zápletka


Vyber si pilulku...

Spoločnosť Warner Bros. najprv začiatkom týždňa zverejnila teaser. A to naozaj originálnym spôsobom. V krátkom príspevku sme boli svedkami prvých záberov dlho očakávaného pokračovania legendárnej trilógie. 

Foto: thechoiceisyours.whatisthematrix.com
Zobraziť galériu (3)
Foto: thechoiceisyours.whatisthematrix.com  (Zdroj: thechoiceisyours.whatisthematrix.com)

Je na vás, tak ako kedysi na Neovi, ktorú pilulku si vyberiete. Je to naozaj originálny spôsob. Najprv musíte navštíviť ich oficiálnu stránku a vybrať si modrú alebo červenú pilulku, tá vás následne prevedie zostrihom krátkych záberov. Z nich sa síce veľa o deji nedozviete, ale už o dva dni zverejnili prvý oficiálne trailer, ktorý nám napovie o čosi viac. 

Thomas alebo Neo?

V traileri skutočne opäť uvidíme Nea aj Trinity, no ani jeden z nich nie je to, čo predtým. Detaily príbehu stále nie sú známe, poznáme len niekoľko špekulácií. V úvode  traileru vidíme Nea, ktorý je na sedení u terapeuta (Neil Patrick Harris). Ten ho oslovuje jeho civilným menom Thomas. 

Thomas si na nič nespomína, nevie ani, že je vyvolený. Má však veľmi živé sny, ktoré však podľa neho nie sú skutočné. V traileri sa stretol aj s Trinity, podali si ruky, no nepoznajú sa, majú len matné záblesky... ako keby sa už niekedy stretli. Thomas berie v traileri modré tabletky, ktorých je v záberoch neúrekom. 

V jednom zo záberov sa zjaví zrejme mladý Morpheus a ponúkne mu tú červenú. V trailer uvidíme známe tvára ako Jadu Pinkett Smith v úlohe Niobe či Lamberta Wilsona, ktorý stvárnil postavu Merovingiana. Nevráti sa ani Laurence Fishburne (Morpheus), no ako sme už spomínali vyššie, vráti sa zrejme v o niekoľko rokov mladšej verzii a zahrá si ho Yahya Abdul-Mateen II. Niektorým sa trailer mimoriadne páčil, iným nie. Niektorí traileru vytýkali aj to, že Reeves vyzerá rovnako v Johnovi Wickovi, Cyberpunku a aj v Matrixe. Všetko však budeme môcť naplno zhodnotiť až po premiére.

Vypukne to v decembri

Štvrtý diel Matrixu bude mať premiéru naraz v kinách aj na HBO Max. Diváci sa ho dočkajú 22. decembra 2021. Dovtedy si zrejme ešte niekoľkokrát tento trailer prehráme. Jedno je však isté. V centre príbehu bude opäť Neo a Trinity a sedí to aj s verziou, o ktorej hovoril sám predstaviteľ Nea Keanu Reeves. Bude to aj príbeh lásky, na ktorý sa on osobne veľmi teší.

"Máme úžasnú režisérku Lanu Wachowski a napísala krásny scenár - o príbehu lásky, je to inšpiratívne a úžasný príbeh, ktorý vo mne zarezonoval. To je jediný dôvod, prečo sme to urobili. Opäť s ňou pracovať je proste úžasné. Bolo to naozaj výnimočné a myslím si, že príbeh divákom rozpovie niekoľko dôležitých vecí, z ktorých môžeme v živote čerpať," povedal pred časom Reeves. Snáď sa máme na čo tešiť. Nakrúcanie v San Franciscu bolo skutočné akčné... až tak, že ľudia podali sťažnosť. Dúfajme, že to bude stáť za to. 

Viac o téme: Keanu ReevesMatrixThe Matrix Ressurections
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu