Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Smrteľná nehoda počas natáčania: Cruisov nový film poznačila tragédia!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: internet)

Dvaja členovia štábu filmu Mena zahynuli pri piatkovej tragédii, jeden je ťažko zranený. V snímke o pilotovi, ktorý pracoval pre drogového kráľa Pabla Escobara, stvárňuje hlavnú úlohu Tom Cruise. Ako potvrdilo viacero zdrojov, americký herec sa na palube zrúteného lietadla nenachádzal, keďže nakrúcanie v ten deň ukončil skôr. Príčinou nehody bolo podľa zdrojov zlé počasie.

Haváriamalého lietadla sa stala v kolumbijských Andách počas natáčania filmu s hollywoodskou hviezdou Tomom Cruisom. Oznámili to miestne úrady.Predstaviteľ leteckého úradu, ktorý si neželal byť menovaný, agentúre AP povedal, že Cruise sa v lietadle nenachádzal.

Smrteľná nehoda počas natáčania:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Dvojmotorový lietadlo Piper Aerostar-600 s tromi ľuďmi na palube havaroval v piatok popoludní krátko po štarte zrejme kvôli zlému počasiu. Zahynul jeden Američan a Kolumbijčan. Ďalší Američan, pilot, je na jednotke intenzívnej starostlivosti.


Mohlo by vás zaujímať:Tieto premiéry musíte vidieť: Famózny Depp, finále Hier o život či kultový Star Wars


Ďalšie správy zverejnili mená obetí. Boli nimi americký pilot Alan Purwin a kolumbijský pilot Carlos Berl. Tretím členom posádkyje tiež americký pilot zo štátu Gerogia Jimmy Garind.

Alan Purwin (vľavo) a Tom Cruise
Zobraziť galériu (6)
Alan Purwin (vľavo) a Tom Cruise  (Zdroj: Instagram/A.P.)

Rovnakým lietadlom Cruise ako skúsený pilot, priletel 20. augusta do Medellínu na začiatok nakrúcania. CruisovahovorkyňaAmanda Lundbergsa zdržala vyjadrenia k nehode.

Tom Cruise sa počas natáčania stretol s Kolumbijskými vojenskými silami
Zobraziť galériu (6)
Tom Cruise sa počas natáčania stretol s Kolumbijskými vojenskými silami  (Zdroj: Instagram/A.P.)

K nešťastiu došlo počas natáčania snímky o životnom príbehu profesionálneho pilota Barryho Seala, ktorý vstúpil do služieb pašerákov drog, po zatknutí ale pristúpil na spoluprácu s americkými úradmi a vypovedal proti svojim niekdajším zamestnávateľom z medellínského kartelu. Jeho šéf, drogový kráľ Pablo Escobar na Seala vypísal odmenu. Pilota potom zastrelil nájomný vrah, neskôr odsúdený so svojim spoločníkom na doživotie. Do kín má byť film uvedený v januári 2017.

Smrteľná nehoda počas natáčania:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Tom CruiseMenaKolumbia
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu