Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Prekrásne herečky zažili trpký krach vzťahu: Po dlhej dobe a stále single!

Hilary Duff a Emilia Clarke Zobraziť galériu (5)
Hilary Duff a Emilia Clarke (Zdroj: SITA)

Sú úspešné a nádherné, no v láske až také šťastie nemali. Holywoodské herečky si svoje vzťahy a manželstvá určite predstavovali inak. O to väčším prekvapením je skutočnosť, že od rozchodov zostávajú naďalej bez partnera.

Americká herečka a speváčka Hilary Duff sa začiatkom roka rozviedla s niekdajším kanadským hokejistom Mikeom Comriem. Dvadsaťosemročná interpretka zostala slobodnou sexi matkou na plný úväzok. Na výchove štvorročného syna Luca sa podieľajú obaja rodičia, ktorí podpísali predmanželskú zmluvu.

Hilary Duff
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Vzťah Charlize Theron ajej hereckého kolegu Seana Penna nedopadol úspešne. Dvojica spolu začala randiť v roku 2013. V decembri 2014 prenikli na verejnosť správy, podľa ktorých sa pár v Paríži zasnúbil. Zástupcovia 54-ročného Penna následne tieto informácie označili za špekulácie. Nemenovaný zdroj prezradil magazínu Us Weekly, že dvojica sa zasnúbila, i keď Theron nedostala zásnubný prsteň.Nakoniec však všetko dopadlo úplne inak a každý z dvojice išiel vlastnou cestou.

Charlize Theron ako štyridsiatnička
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Walt Disney Pictures, SITA)

Anglická herečka Emilia Clarke, známa najmä zúčinkovania v seriáli Hra otróny, utrpela rozchod ešte vroku 2013. V roku 2014 ju pánsky online magazín AskMen.com vyhlásil za najpríťažlivejšiu ženu sveta, v septembri 2015 ju zasa magazín GQ označil za Ženu roka a v októbri ju pánsky mesačník Esquire vyhlásil za Najsexi ženu. No aj napriek tomu zostáva stále nezadaná.

Prekrásne herečky zažili trpký
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Americká herečka Halle Berry oznámila rozvod so svojim francúzskym manželom ataktiež hercom Olivierom Martinezom koncom roku 2015. Štyridsaťdeväťročná rodáčka z Clevelandu zostáva bez muža po svojom boku ajej najväčšou láskou sú momentálne syn Maceo adcéra Nahla.

Prekrásne herečky zažili trpký
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Emilia ClarkeHalle BerryCharlize TheronHilary Duff
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu