Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Aj zlatíčko Hollywoodu Anna Kendrick má svoje tajomstvá: Môj prvý orgazmus? Tľapnime si!

Anna Kendrick Zobraziť galériu (5)
Anna Kendrick (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Anna Kendrick momentálne hviezdi po boku Justina Timberlakea ako hlas jednej z postavičiek k rozprávke Trollovia (2016). Nedávno jej vyšla šťavnatá kniha pod názvom Scrappy Little Nobody, v ktorej sa zdôveruje okrem iného aj o svojom sexuálnom živote a prvých intenzívnych zážitkoch.

V jednej z pasáži hovorí o svojom prvom orgazme, ktorý počas sexu dosiahla. "Takže, ahoj, prvýkrát, keď som mala orgazmus počas celej tejto situácie. Dvihla som ruku na znak high five, chcela som si tľapnúť. ´Up top!´, to som skríkla," píše v knihe herečka.

Aj zlatíčko Hollywoodu Anna
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP)

Reakcia jej polovičky zrejme nebola taká, akú si Anna predstavovala. "Chalan zrejme nevzal kompliment až tak dobre, ale buďme úprimný, akákoľvek forma komunikácie a priateľstva vo vašom sexuálnom živote by mala byť dobrá vec," dodala Anna.

Aj zlatíčko Hollywoodu Anna
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP)


Mohlo by vás zaujímať:Slzy mal na krajíčku: Bena Afflecka dojal slovenský moderátor!


Anna Kendrick si uvedomuje, že niektoré pasáže sú dosť emocionálne, keď ich prežívate, no na papieri vyzerajú inak. Samozrejme, zamyslela sa aj nad tým, kto všetko to bude čítať a aký môže mať kniha dosah.

Aj zlatíčko Hollywoodu Anna
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA/AP)

"Poslala som mamke, ockovi aj bratovi odkaz, ktoré časti v knihe by mali preskočiť, aby im to náhodou neutkvelo v hlave. Poslala som im špeciálne kópie knihy, v ktorých boli niektoré časti vynechané," povedala herečka na adresu svojej knihy.

Viac o téme: Anna Kendrick
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu