Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Na rok 2019 nezabudnú! Stroskotané vzťahy a manželstvá hercov, ktoré šokovali verejnosť

Bradley Cooper a Irina Shayk
Zobraziť galériu (11)
Bradley Cooper a Irina Shayk (Zdroj: TASR/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Rok 2019 je definitívne za nami. Niektorí naň budú spomínať s radosťou, iní by ho možno najradšej vymazali. Niektoré herecké hviezdy totiž vlani neprežívali práve najšťastnejšie chvíle. Príčinou je stroskotanie vzťahov či manželstiev, aj po desiatky rokov idylicky vyzerajúcich partnerstiev. Pozrite sa s nami, ktoré rozchody otriasli minulý rok svetom filmového šoubiznisu.

Liam Hemsworth a Miley Cyrus

Austrálsky herec Liam Hemsworth požiadal po siedmich mesiacoch manželstva o rozvod s americkou speváčkou Miley Cyrus. Dvadsaťdeväťročný rodák z Melbourne tak spravil21. augusta 2019na vyššom súde v Los Angeles. Ako dôvod ich rozchodu uviedol neprekonateľné rozdiely.

Liam Hemsworth a Miley Cyrus v máji 2019 (Zdroj: SITA/Photo by Charles Sykes/Invision/AP)
Zobraziť galériu (11)
Liam Hemsworth a Miley Cyrus v máji 2019 (Zdroj: SITA/Photo by Charles Sykes/Invision/AP)  (Zdroj: SITA/Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

Hemsworth sa s 26-ročnou Cyrus dal dokopy v roku 2009. V roku 2012 sa zasnúbili, no o rok neskôr sarozišli. Znovu sa dali dokopy v roku 2015 a zosobášili sa vlani v decembri. Svoj rozchod oznámili 10. augusta. Dvojica nemá deti.

Angelina Jolie a Brad Pitt sa oficiálne rozviedli

Americká herečka a režisérka Angelina Jolie a herec Brad Pitt sa v roku 2019 oficiálne rozviedli. Informovala o tom vlani v apríliagentúra The Associated Press s odvolaním sa na súdne dokumenty. Podľa ich údajov sudca John W. Ouderkirk v 19. apríla 2019v Los Angeles rozhodol, že 43-ročná Jolie a 55-ročný Pitt už nie sú viac manželmi. Dvojica jev rozvodovom konaní od roku 2016.

Angelina Jolie a Brad Pitt boli párom snov (Zdroj: SITA/Richard Shotwell/Invision/AP)
Zobraziť galériu (11)
Angelina Jolie a Brad Pitt boli párom snov (Zdroj: SITA/Richard Shotwell/Invision/AP)  (Zdroj: SITA/Richard Shotwell/Invision/AP)

Angelina Jolie a William Bradley „Brad“ Pitt sa zoznámili počas nakrúcania akčného filmu Pán a pani Smithovci (2005), v ktorom stvárnili titulné postavy. Zasnúbili sa v roku 2012 po siedmich rokoch vzťahu. V roku 2014 sa zosobášili, a to najprv na súde v Kalifornii, a neskôr na francúzskom zámku Miraval. Tri z detí - Maddoxa pochádzajúceho z Kambodže, Paxa z Vietnamu a Zaharu z Etiópie - si pár adoptoval. V máji 2006 sa im narodila dcéra Shiloh a o dva roky neskôr Jolie priviedla na svet dvojčatá Knoxa a Vivienne. Dvojica sarozišlav septembri 2016, pričom Jolie vo svojej žiadosti o rozvod ako dôvod rozchodu uviedla neprekonateľné rozdiely.

Bradley Cooper a Irina Shayk

V júni 2019 zasiahla prominentný svet šokujúca informácia o tom, že americký herec Bradley Cooper aIrina Shayk sarozišlipo štyroch rokoch randenia. Dvojica má spoločnú dcéru Leu De Seine, ktorá sa narodila v marci 2017. Štyridsaťštyriročný rodák z Philadelphie a 33-ročná ruská supermodelka spolu začali randiť na jar 2015, pričom súkromie si dobre strážili. Po prevalení rozchodu vznikli špekulácie o tom, že je za tým speváčka Lady Gaga, s ktorou si Bradley Cooper zahral zaľúbenú dvojicu vo filme Zrodila sa hviezda.

Bradley Cooper a Irina Shayk (Zdroj: SITA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File)
Zobraziť galériu (11)
Bradley Cooper a Irina Shayk (Zdroj: SITA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File)  (Zdroj: SITA/AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File)

Bleskové manželstvo aj rozvod Nicolasa Cagea

Americký herec a filmár Nicolas Cage požiadal vlani v marcio anulovanie manželstva s vizážistkou Erikou Koike len štyri dni po tom, ako sa v Las Vegas zosobášili. Podľa magazínu People, ktorému sa podarilo získať súdne dokumenty, 55-ročný rodák z kalifornského Long Beach podal žiadosť v stredu.

Cage a Koike podľa dokumentov požiadali o povolenie na sobáš v sobotu a v ten istý deň dostali aj sobášny list. Hercov zástupca zatiaľ situáciu nekomentoval. Cage a Koike svoj vzťah s verejnosťou príliš nezdieľali. V apríli 2018 ich však spolu videli na dovolenke v Portoriku a znova v máji na večeri v Los Angeles.

Stroskotané manželstvo Rona Perlmana a Opal po 38 rokoch

Americký herec Ron Perlman, známy predovšetkým z filmov Hellboy či Nepriateľ pred bránami, oznámil v máji 2019 rozchod so svojou manželkou Opal. V novembri sa konal ajrozvod, a to po 38 rokoch manželstva.

Ron Perlman bol s manželkou Opal ženatý 38 rokov (Zdroj: SITA/Frank Gunn/The Canadian Press via AP)
Zobraziť galériu (11)
Ron Perlman bol s manželkou Opal ženatý 38 rokov (Zdroj: SITA/Frank Gunn/The Canadian Press via AP)  (Zdroj: SITA/Frank Gunn/The Canadian Press via AP)

Manželstvo jejnevydržalo ani rok

Americká herečka Michelle Williams sa po necelom rokurozišlaso svojím manželom Philom Elverumom, lídrom indierockového projektu Mount Eerie. Uviedla to v aprílipod podmienkou anonymity osoba blízka páru. Tridsaťosemročná Williams a 40-ročný hudobník sa vzali vlani v júli v New Yorku. Na slávnosti sa vtedy zúčastnilo len niekoľko priateľov a deti novomanželov.

Michelle Williams (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Zobraziť galériu (11)
Michelle Williams (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)  (Zdroj: SITA/Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Pre herečku to bolo prvé manželstvo. Rodáčka z mesta Kalispell v Montane má dcéru Matildu s hercom Heathom Ledgerom, ktorý zomrel v januári 2008 vo veku 28 rokov. Prvá manželka Phila Elveruma Geneviève Castrée, ktorá mu porodila dcéru Agathe, zomrela v júli 2016 na rakovinu.

Krach po 15 rokoch manželstva

Americká herečka Rachael Leigh Cook a jej manžel Daniel Gillies sarozišli. Prominentná dvojica tak urobila po takmer 15 rokoch manželstva, z ktorého pochádzajú dve deti. Informovali o tom v júni 2019 na službe Instagram s tým, že na rozchode sa dohodli. "Toto rozhodnutie nepatrí k tým jednoduchým. Navzájom sa ľúbime a rešpektujeme sa ako rodičia, ľudia a umelci," dodali. Tridsaťdeväťročná Cook a 43-ročný Gillies sa zosobášili v auguste 2004. Majú spolu päťročnú dcéru Charlotte Easton a štvorročného syna Theodora Viga.

Rachael Leigh Cook a Daniel Gillies (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, Photo by Andrew Estey/Invision/AP)
Zobraziť galériu (11)
Rachael Leigh Cook a Daniel Gillies (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, Photo by Andrew Estey/Invision/AP)  (Zdroj: SITA/Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, Photo by Andrew Estey/Invision/AP)

Rozchod prominentného páru

Pár dní pred koncom roka zahraničné médiá informovali o tom, že americká herečka Sara Gilbert požiadala orozvods manželkou a hudobníčkou Lindou Perry. Podľa magazínu People príslušné papiere odovzdala v piatok na súde v Los Angeles. Ako dátum odlúčenia uviedla 13. august a ako dôvod žiadosti orozvod"neprekonateľné rozdiely". Dvojica sa začala stretávať v roku 2011 a vzala sa v marci 2014. Spolu vychováva 4,5-ročného syna Rhodesa Emilia.

Linda Perry a Sara Gilbert (Zdroj: SITA/Photo by Annie I. Bang /Invision/AP, File)
Zobraziť galériu (11)
Linda Perry a Sara Gilbert (Zdroj: SITA/Photo by Annie I. Bang /Invision/AP, File)  (Zdroj: SITA/Photo by Annie I. Bang /Invision/AP, File)

Rozchod po 6 rokoch

Americký herec Zachary Quinto sa rozišiel s priateľom Milesom McMillanom. Informoval o tom vo februári magazín People s tým, že podľa zdroja blízkeho dvojici, sa rozišli priateľsky.Dvojica sa prvý raz ukázala spolu na verejnosti v roku 2013 a v auguste toho roka svoj vzťah aj oficiálne potvrdili.

Miles McMillan a Zachary Quinto sa rozišli (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Zobraziť galériu (11)
Miles McMillan a Zachary Quinto sa rozišli (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)  (Zdroj: SITA/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Zachary John Quinto je známy najmä ako Sylar zo seriálu Hrdinovia (2006 - 2010) a pán Spock z filmov Star Trek (2009), Star Trek: Do temnoty (2013) a Star Trek: Do neznáma (2016). V období 2011 - 2013 sa predstavil v hororovej antológii American Horror Story, ktorá mu v roku 2013 vyniesla nomináciu na Primetime Emmy.

Krach v manželstve neminul ani slovenských hercov

Nielen zahraničné a svetové herecké celebrity majú za sebou rušný rok. Ajznámy slovenský herec Maroš Kramár sa po 20 rokoch manželstva rozviedol s manželkou Natašou, pričom randiť začali už 5 rokov pred svadbou a vyzerali ako spokojný a idylický pár. Počas ich zväzku sa im narodili tri deti, a to dcéra Tamara a synovia Timur a Marko.V prvej polovici apríla 2019 sa konalrozvod, po ktorom sa Kramár vyjadril, že k svojmu jubileu dostal ako darček slobodu.

Maroš Kramár (vpravo) v roku 2004 s vtedy manželkou Natašou (Zdroj: TASR/Mária Ďurčeková)
Zobraziť galériu (11)
Maroš Kramár (vpravo) v roku 2004 s vtedy manželkou Natašou (Zdroj: TASR/Mária Ďurčeková)  (Zdroj: TASR/Mária Ďurčeková)

Rovnako aj slovenská herečka Zuzana Haasová, ktorá tvorila niekoľko rokov pár s Martinom Kostkom, saminulý rok rozviedla.Dvojica sa vzala v júni 2016, no ani toto manželstvo nevydržalo.

Viac o téme: Liam HemsworthBrad PittAngelina JolieMiley CyrusMaroš KramárRok 2019Stroskotané vzťahy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu