Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Z Koleníka bude opäť tanečník: VIDEO Rozbalil to už pred rokmi! Tentokrát ho bude sprevádzať táto sexica

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram/JK)

Už onedlho odštartuje na televíznych obrazovkách ďalšia série tanečnej súťaže Let's Dance, v ktorej celebrity tancujú po boku profesionálov. Celkovo bude súťažiť jedenásť párov a jedným z nich bude aj Ján Koleník s pôvabnou tanečnicou Vandou Polákovou. V tanečnej súťaži však nebude prvýkrát a tancu sa kedysi venoval už ako mladý muž.

Janko Koleník aktuálne hviezdi v úlohe primára Andreja Fabiána v seriáli Druhá šanca. Biely a aj ten herecký plásť na chvíľu vymení za tanečné topánky. Tie už raz okúsil a nosil ich aj v mladosti. Na projekt sa herec nesmierne teší. Dôvodom je aj to, že k tancu má od detstva viac než blízko.

Z Koleníka bude opäť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/JK, VP, TV Markíza)

Kedysi najobľúbenejší koníček

"Ďakujem televízii Markíza za pozvanie do tanca. Myslím, že elegancia, úroveň a radosť sú príjemné veci, ktoré ľuďom svedčia. Kedy, ak nie teraz, by som mohol dať bodku za mojím kedysi najobľúbenejším koníčkom. Tanec má veľký dar zušľachťovať, tak dúfam, že sa nám to podarí," vyjadril sa pre Markízu.

Na sociálnej sieti zverejnil aj fotku z roku 1998, kedy sa svojej najväčšej vášni aktívne venoval. Šou sa na televízne obrazovky vracia po piatich rokoch. Pred rokmi sa objavil aj v súťaži Tanec snov televízie Joj. 

V siedmej sérii sa predstaví jedenásť párov a medzi tanečníkmi sa objaví aj účastník reality šou Love Island. V roku 2017 vyhral súťaž herec Vladimír Kobielsky s partnerkou Dominikou Chrapekovou.

Z Koleníka bude opäť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/VP)

Z celebrít sa v súťaži predstavia herečky Kristína Svarinská, Diana Mórová a Zuzka Kubovčíková Šebová, herci Marek Fašiang a Adam Bardy, komik Fero Joke, moderátor Michal Kovačič, zápasník Attila Végh, tenistka Dominika Cibulková a ďalšia účastníčka Love Islandu Aicha.

Viac o téme: Ján KoleníkLet's DanceDruhá šanca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu