Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Hviezda Stranger Things prezradila VEĽKÉ tajomstvo: Boj so závislosťou! Veľká vďaka aj špeciálna pieseň

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia)

Seriál Stranger Things je v obrovským fenoménom. Na štvrtú sériu sme čakali dlho, zhltli sme ju rýchlo a nevieme sa dočkať tej ďalšej. V štvrtej sérii sa objavil nový zloduch, ktorý stojí v čele všetkého. Zahral si ho herec Jamie Campbell Bower. Nedávno priznal, že v osobnom živote bojoval so závislosťou a podarilo sa mu zvíťaziť.

Herec si v seriáli zahral záporáka Vecnu. Kým v seriáli je strojcom zla, v reálnom živote musel s démonmi sám bojovať. O svojom boji v krátkosti informovala na sociálnej sieti Twitter. Už sedem a pol roka je 33-ročný herec triezvy. 

Hviezda Stranger Things prezradila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia)

Každý deň znamená šancu začať odznova

"Pred 12 a pol rokmi som bol aktívne závislý. Ubližoval som sebe a ľuďom okolo mňa, ktorých som milovala najviac. Bolo to také zlé, že som nakoniec skončil v nemocnici kvôli duševnému zdraviu. Teraz som 7 a pol roka čistý a triezvy. V živote som urobil veľa chýb," napísal herec.

Každý deň podľa neho znamená šancu začať odznova. "Odčiniť chyby a rásť. Pre každého, kto sa zobudí s myšlienkou "och, bože, už nie", sľubujem, že existuje spôsob. Som tak vďačný, že som tam, kde som, som tak vďačný, že som triezvy. Som veľmi vďačný, že som," dodal. 

O závislosti aj zaspieval 

Jeho priznanie malo tisíce lajkov od mnohých sledovateľov. Zareagovala aj charitatívna organizácia pre závislosť Turning Point, ktorá uviedla, že vďaka otvorene vystupujúcej postave je to trochu menej desivé pre ostatných, ktorí uvažujú o hľadaní pomoci. Mnohí fanúšikovia mu ďakovali za otvorenosť. 

Herec už diskutoval o svojich problémoch s duševným zdravím, keď vystupoval so svojou skupinou Counterfeit, najmä v ich piesni It Gets Better. Nat Travis z charitatívnej charitatívnej organizácie Turning Point povedal, že vystúpenie známej osoby bolo povzbudením pre ostatné organizácie, ktoré chcú povzbudiť ľudí, aby získali pomoc a podporu.

SITA/AP/Steve Dietl/Netflix
Zobraziť galériu (3)
SITA/AP/Steve Dietl/Netflix  (Zdroj: SITA/AP/Steve Dietl/Netflix)

Viac o téme: Stranger ThingsJamie Campbell BowerVecna
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu