Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Len ťažko udržíte emócie: VIDEO Hviezdy Návratu do budúcnosti opäť spolu... Šťastný aj napriek chorobe

(Zdroj: Repro foto YouTube/Movieclips)

Po rokoch sa opäť stretli. Reč je o hereckých hviezdach filmov Návrat do budúcnosti Christopherom Lloydom (83) a Michaelom J. Foxom (61), ktorí sa po 37 rokoch od natáčania prvého filmu opäť stretli na spoločnom pódiu za búrlivého potlesku účastníkov Comic Conu v New Yorku. Stretnutie bolo mimoriadne nabité emóciami, keď Fox trpí Parkinsonovou chorobou a choroba, ktorej príznaky sú už viditeľné. Napriek tomu je Michael šťastný, srší elánom a pozitívnou energiou.

Fanúšikovia kultovej série Návrat do budúcnosti len ťažko dokázali udržať emócie. Na sociálnych sieťach kolujú videá, ktoré zachytávajú emotívne stretnutie hviezd Michaela J. Foxa a Christophera Lloyda. Len jedno video z ich stretnutia na Twitteri videlo takmer desiať miliónov ľudí a na sociálnych sieťach ich koluje naozaj množstvo.

Na stretnutí spoločne odpovedali na otázky filmových fanúšikov. „Je smutné vidieť Michaela v takom stave, ale je to neuveriteľný bojovník. To objatie s Christopherom bolo strašne emotívne,“ povedal fanúšik z publika.

Chris tu bol vždy pre Michaela, smrti sa nebojí

Foxovi diagnostikovali Parkinsonovu chorobu v roku 1991, odkedy s ňou statočne bojuje. Publiku povedal, že Lloyd ho v priebehu rokov vždy podporoval. „Parkinsonova choroba je dar, ktorý si stále niečo zo mňa berie, ale je to dar a nevymenil by som to. Ľudia ako Chris tu boli vždy pre mňa. Nie je to o tom, čo mám, je to o tom, čo mi bolo dané," vyhlásil Fox podľa Variety.

"Keď sa ma pýtajú, či sa počas môjho života zbavím Parkinsonovej choroby, poviem: ‚Mám 60 rokov a veda je ťažká. Takže nie,´“ povedal Fox. „Skutočne som šťastný. V hlave nemám žiadne morbídne myšlienky. Nebojím sa smrti, vôbec,“ povedal vlani Fox. „Ak si myslíte, že nemáte byť za čo vďačný, hľadajte ďalej," dodal, uvádza NYpost

Návrat do budúcnosti je už viac ako 30 rokov jednou z najobľúbenejších filmových trilógií v histórii. Fox sa pripojil ku komédii Návrat do budúcnosti po tom, čo už produkcia prebiehala, pričom Lloyd natáčal scény s pôvodným hercom Marty McFly Ericom Stoltzom. Režisér Robert Zemeckis si uvedomil, že Stoltz sa pre túto rolu nehodí, takže Fox bol obsadený a produkcia musela pretočiť scény. "Najlepšia časť filmu bola práca s Chrisom," povedal Fox o 83-ročnom Lloydovi, keď si spomenul na ich prvé stretnutie. Fox, ktorý ho nazval „géniom“, povedal, že medzi nimi bola „okamžitá chémia“.

Viac o téme: Návrat do budúcnostiMichael J. FoxChristopher Lloyd
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu