Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Hviezda (78) Squid Game obvinená zo SEXUÁLNEHO OBŤAŽOVANIA: Idú mu po krku... Pre takúto banalitu?!

O Yeong-Su bol obvinený zo sexuálneho zneužívania. Zobraziť galériu (3)
O Yeong-Su bol obvinený zo sexuálneho zneužívania. (Zdroj: Netflix)

SOUL - Herec O Yeaong-Su, známy z populárneho seriálu Squid Game, je obvinený zo sexuálneho obťažovania. Juhokórejská hviezda sa ešte v roku 2017 mala nevhodne dotýkať ženského tela. Aktuálne mu tak po krku ide miestna prokuratúra.

Juhokórejská prokuratúra mala 78-ročného herca zo seriálu Squid Game obviniť vo štvrtok, bez zadržania. Dôvodom bolo nevhodné dotýkanie ženského tela, ktorého sa mal dopustiť ešte v roku 2017. O Yeong-Su však obvinenia popiera. 

„Len som ju držal za ruku, aby som ju previedol okolo jazera,“ vysvetlil situáciu, za ktorú má byť obvineny, herec. Obeti sa vraj ospravedlnil, no tým rozhodne svoju vinu nepriznáva. „Ospravedlnil som sa, pretože povedala, že z toho nebude robiť rozruch. Ale to neznamená, že tým priznávam obvinenia,“ povedal pre kórejskú spravodajskú stanicu JTBC. Žena však svoje sľuby nedodržala.

Hviezda (78) Squid Game
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Netflix)

Prvá sťažnosť bola podaná ešte v decembri minulého roka a v apríli bol prípad uzavretý. Obeť však trvala na tom, aby sa opäť otvoril a celý prešetril. Informácie napokon potvrdili aj predstavitelia okresnej prokuratúry Suwon, ktorý sa pre tlačovú agentúru AFP vyjadrili, že správy v miestnych juhokórejských médiách "nie sú fakticky nesprávne."

O Yeong-Su je prvým Juhokórejčanom, ktorý získal Zlatý glóbus za najlepšieho herca vo vedľajšej úlohe seriálu. Squid Game streamovacej platformy Netflix, prilákal počas roku 2021 milióny divákov a sociálnymi sieťami sa šíril ako požiar. V týchto chvíľach sa už pripravuje druhá séria. 

Hviezda (78) Squid Game
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Netflix)

Viac o téme: Squid Game
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu