Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Túto pestúnku v 90. rokoch všetci milovali: Wau! Očarujúca je aj na staré kolená

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Columbia TriStar Domestic Television)

LOS ANGELES - Jej očarujúci úsmev sa ani rokmi nemení! Seriál s názvom Pestúnka Fran sa tešil veľkej diváckej priazni aj v našich končinách. Ústrednú postavu v ňom stvárnila herečka Fran Drescher (65), ktorá pred pár dňami zavítala do spoločnosti. Pozrite sa, ako dnes vyzerá!

Bláznivé outfity, zmysel pre humor a široký úsmev na tvári boli poznávacie znamenia pestúnky Fran, ktorá v živote prachatého vdovca Maxwella Sheffielda narobila poriadny víchor. Komediálny seriál sa nakrúcal v rokoch 1993-1999 a bol veľmi populárny. V slovenskom dabingu jej svoj hlas prepožičala Gabika Dzúriková.

Tento počin priniesol slávu aj herečke Fran Joy Drescher. Tá sa okrem účinkovania pred kamerami intenzívne venuje aj dabingu. 

Túto pestúnku v 90.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Columbia TriStar Domestic Television)

Hoci na tmavovláskinej tvári nikdy nechýba široký úsmev, v živote to nemala vždy ružové. Ako 21-ročná sa vydala za Petra Marca Jacobsona, s ktorým boli manželia 21 rokov. Dvojica sa rozviedla, lebo on po rokoch vlastne zistil, že je gay. V roku 1985 si prešli peklom. Do ich domu sa vlámali dvaja ozbrojení psychopati. Sexuálne zneužili Fran aj jej kamarátku, ktorá bola u nich doma prítomná. Jej manžel bol zviazaný a prinútili ho to všetko sledovať. V roku 2000 si tiež prešla mimoriadne náročným obdobím, keď jej lekári diagnostikovali rakovinu krčka maternice.

Fran a jej exmanžel sú aj po rozvode dobrými priateľmi.

 

Ani ťažké rany osudu však tejto herečke nezmazali z tváre jej povestný úsmev. Rozdávala ho na všetky strany aj pred pár dňami, keď zavítala na premíeru počinu s názvom 1923. Čo poviete, stále je rovnako krásna ako kedysi, nie?!

Fran Drescher a Timothy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Fran Drescher
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Fran Drescher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu