Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Markizácka herečka ZHODILA ŠATY: Táto bohyňa KLAME TELOM!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

MAURÍCIUS - Vyzerá úchvatne! Monika Horváthová (30), ktorá aktuálne hviezdi v markizáckom seriáli Klamstvo je už dvojnásobnou maminou. Pri pohľade na jej štíhle krivky to však znie priam neuveriteľne. Pod šatami totiž skrýva telo, ktoré jej môže závidieť aj nejedna dvadsaťročná.

Herečka sa totiž na sociálnej sieti Instagram aktuálne pochválila zábermi, na ktorých pózuje v plavkách. Spoločne so snúbencom a dvoma dcérkami sa nachádzajú na exotickom ostrove Maurícius, kde si dopriali zaslúžený oddych. 

 

 

Markizácka herečka ZHODILA ŠATY:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Monika a jej blízki si užívajú krásy ostrova a jej fanúšikovia sa môžu pokochať pohľadom na jej výstavnú figúru. Sympatická herečka môže byť pre mnohé ženy veľkou motiváciou a inšpiráciou, keďže sa po oboch pôrodoch dostala rýchlo späť do formy. 

Dokonalá postavička a krása nie sú to jediné, čím Monika Horváthová zaujme. Je tiež obdarená veľkým hereckým talentom, ktorý predvádzala napríklad v jojkárskom seriáli Nemocnica, či teraz v markizáckom počine Klamstvo, ktorý môžete sledovať každý pondelok o 20:30.

Viac o téme: KlamstvoMonika Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu