Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Kramárov syn 10 rokov po Chlapi neplačú: ZMENENÝ NA NEPOZNANIE... Je vyšší od svojho otca!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Písal sa rok 2013, keď obrazovky televízie Markíza ovládol nový seriál s názvom Chlapi neplačú. A tak, ako dnes Mama na prenájom, vtedy sa z úspechov tešil práve tento počin. Jednu z podstatných postáv si v ňom zahral aj starší syn Maroša Kramára (63), Timur (21). V tom čase mal len 11. Odvtedy však uplynulo celých 10 rokov a... Z malého chlapca je dnes mladý muž!

Keď sa Timur objavil v markizáckom seriáli Chlapi neplačú, mnohí si mysleli, že bude pokračovať v otcovych šľapajách a vyrastie z neho úspešný slovenský herec. No stačila jediná umelecká príležitosť k tomu, aby starší syn Maroša Kramára pochopil, že toto nie je cesta, ktorou by sa chcel uberať. 

Kramárov syn 10 rokov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Timurko, ktorý má 19 rokov, už jednoducho nechcel byť hercom. Vyslovene mi vtedy povedal, že už sa nebude pretvarovať. Proste ho to nebavilo, tak s tým sekol. Baví ho technika, elektronika, tak sa uberá týmto smerom,“ prezradil Kramár starší ešte pred dvomi rokmi v Rádiu Jemné. 

Dnes má mladý muž už 21 rokov a v šoubiznise sa vôbec nepohybuje. Jeho otec sa však čas od času na sociálnych sieťach podelí o fotky svojich potomkov. No malého "Sebiho" by ste na aktuálnych záberoch zrejme ani nespoznali. Je totiž o hlavu vyšší od Maroša, má dlhé vlasy a pod nosom fúzy. Už to dávno nie je ten malý chlapec! 

Viac o téme: Chlapi neplačúTimur Kramár
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu