Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

BRUTÁLNE scény slovenskej herečky: SEX musela hrať s MANŽELOM!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Cineart TV Prague/ Bontonfilm)

BRATISLAVA - Herečka Natália Germáni nie je v umeleckej brandži žiadnym nováčikom. 30-ročná herečka je verejnosti známa z viacerých televíznych aj divadelných projektov, no a takisto aj pre jej vzťah s najznámejším slovenským bubeníkom - Martinom Valihohorom, ktorému v roku 2020 porodila dcérku Zunu. No a nedávno musela svoje súkromie a profesiu prepojiť - a to doslova!

Natália si zahrala vo filme s názvom "Jej telo", ktorý opisuje príbeh športovkyne Andrey Absolonovej. Úspešná športovkyňa, reprezentantka a členka olympijského družstva sa po zranení stavca a vynútenom konci športovej kariéry, stane úspešnou a známou pornoherečkou.

Už z popisu je zrejmé, že vo filme nebude núdza o drsné a poriadne pikantné scény. A Natália sa s nimi vysporiadala " po svojom". Do tej najbrutálnejšej, kde predvádza trvdý sex, musel byť zakomponovaný aj jej manžel Martin Valihora.Natália si totiž nevedela predstaviť, že by niečo podobné absolvovala s niekým "cudzím". 

BRUTÁLNE scény slovenskej herečky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Cineart TV Prague/ Bontonfilm)

„Boli sme hodení do vody, nevedeli sme, čo nás čaká. Musíte si predstaviť, čo sa pri nakrúcaní takejto scény deje – okolo vás je 50 ľudí, ktorí robia svoju prácu, naťahujú tam napríklad káble…Napokon, v tom filme je aj vidieť tá bizarnosť tej chvíle,“ opísala pre český Blesk, čo počas odvážnej scény prežívala. 

„Scény boli extrémne náročné, a ešte som ich nevidela. Snažili sme sa to urobiť čo najrýchlejšie. Nechceli sme zájsť nikam, len sme chceli vyvolať ilúziu, že sa to jednoducho deje,“ dodala v rozhovore Natália, ktorá podľa kritikov predviedla vo filme "Jej telo" najlepší herecký výkon v celej jej doterajšej kariére.

BRUTÁLNE scény slovenskej herečky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Cineart TV Prague/ Bontonfilm)

Viac o téme: Natália GermániJej telo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu