Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Verešovej MEGA TRAPAS vo Varoch: POCHOVALA Janka Kronera!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Tv Joj/Ján Zemiar)

KARLOVE VARY - Miss Slovensko 1999 Andrea Verešová (43) je známa perlami, ktoré sa jej občas podarí vypustiť z úst. V minulosti napríklad zahlásila, že jej "akapultovalo" nohu, na mysli však mala slovo katapultovalo. No aktuálne si vyrobila mega trpas z trochu iného súdka. Na prestížnom filmovom festivale v Karlovych Varoch sa jej totiž neúmyselne podarilo pochovať legendárneho slovenského herca Janka Kronera (67)!

Andrea Verešová je každoročnou neodmysliteľnou súčasťou prestížneho filmového festivalu v Karlovych Varoch. A vždy je ozdobou červeného koberca. A inak tomu nebolo ani tento rok. Ona však neskrývala nadšenie z inej ženy, ktorá do spoločnosti prijala pozvanie - z Jiřiny Bohdalovej. Označila ju za dámu par excellence. 

Keď sa jej však týždenník Plus 7 dní opýtal na to, či podobne silnú náklonnosť pociťuje aj k niektorému zo slovenských hercov, jej odpoveď bola doslova šokujúca: „Nechcem byť sentimentálna, ale veľa z tých, ktorých som milovala, už zomreli. Či už to bol Janko Kroner...“ zahlásila Miss Slovnesko 1999. 

Verešovej MEGA TRAPAS vo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Herec Janko Kroner však stále žije, no po tom, čo ho začali trápiť duševné problémy, sa drží v ústraní. Až keď sa redaktor opýtal, či mala na mysli jeho strýka Jožka, pochopila, že sa pomýlila a prikývla.„Áno, Jožka Kronera. A keď hovoríme o Jankovi, tak Janko Koleník. To je taký slovenský Alain Delon. Ale ja už slovenskú televíziu veľmi nesledujem,“ uzavrela Andrea. 

No hovorí sa, že človek, ktorého mediálne pochovajú zaživa, bude naopak dlho žiť. Tak my Jankovi prajeme veľa zdravia, aby sa táto povera naplnila. 

Verešovej MEGA TRAPAS vo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Andrea VerešováJanko Kroner
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu