Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Trpká skúsenosť slovenskej herečky: Polonahú si ju nakrúcali komparzisti!

Ráchel Šoltésová Zobraziť galériu (5)
Ráchel Šoltésová (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Ráchel Šoltésová aktuálne hviezdi v úspešnom markizáckom seriáli Dunaj, k vašim službám. Účinkovala však aj v iných, nemenej úspešných počinoch Markízy - Druhá šanca a Pán profesor. Ako nedávno v súvislosti so svojou kariérou priznala, na pľaci zažila aj poriadne nepríjemné chvíle.

V seriáli Pán profesor totiž Ráchel stvárnila študentku Rebeku, ktorá tancovala v striptízovom bare. Súčasťou nakrúcania preto boli aj scény, pri ktorých bola polonahá pri tyči. Sympatická herečka sa už vtedy netajila tým, že pred nakrúcaním absolvovala náročné tréningy. 

Zhruba po troch rokoch si na to Ráchel zaspomínala, keď bola hosťom v podcaste Soultalk. Ako priznala, toto nakrúcanie pre ňu bolo náročné, lebo na sebe mala len spodnú bielizeň a okrem štábu tam bolo asi 50 komparzistov. „Bolo to pre mňa nepríjemné, lebo niektorí si ma začali natáčať na mobil. Mali blbé poznámky a už tak som sa cítila dosť zle, keď som tam bola polonahá a musela som robiť niečo, čo mi vôbec nie je prirodzené,” uviedla herečka. 

Nepríjemnú situáciu jej podľa vlastných slov pomohol zvládnuť kolega Dano Žulčák, ktorý jej tam bol veľkou oporou. „Keby som ho tam nemala, tak neviem, čo by som robila,” dodala. 

Ráchel Šoltésová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ráchel Šoltésová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Šoltésová si je vedomá toho, že takéto scény k hereckej kariére patria. „Veď herectvo je o tom, vaše telo a vy patríte tomu dielu. Ale sú určité veci, ktoré vám to buď spríjemnia a urobia vám robotu ľahšou, alebo vám to oveľa viac sťažia a cítie sa nepríjemne. Pre mňa to bol skúsenosť, že nabudúce si musím povedať a byť viac asertívna,” uzavrela.  

Viac o téme: Ráchel Šoltésová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu