Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

S Dušanom Kaprálikom (†75) sa dnes LÚČIA jeho najbližší: Slová jeho vnučky (16) dojmu aj vás!

Dušan Kaprálik s vnučkou Martinkou. Zobraziť galériu (3)
Dušan Kaprálik s vnučkou Martinkou.

BRATISLAVA - Presne pred týždňom opustil tento svet uznávaný slovenský herec Dušan Kaprálik (†75). Dnes o 13:15 sa v bratislavskom Krematóriu koná posledná rozlúčka, kde sa s umelcom rozlúčia jeho najbližší. Pár dní pred pohrebom napísala vnučka Martina Kapráliková (16) svojmu milovanému dedkovi krásne vyznanie. Jej slová plné smútku dojmu aj vás!

Dnes sa koná pohreb váženého slovenského umelca Dušana Kaprálika. Rozlúčiť sa s ním prídu jeho najbližší - deti Zuzana (49), Martin (47), Ondrej (36) Danka (36) s rodinami... Za milovaným dedkom smúti aj jeho vnučka Martina, ktorá pár dní pred poslednou rozlúčkou zverejnila na sociálnej sieti Instagram dojemné vyznanie. 

„Jediný. Človek s nekonečnou láskou v srdci, s nenahraditeľným šibalským úsmevom a s nehasnúcou iskrou v očiach. Najlepší herec, režisér, pedagóg, akého som kedy poznala. Najstatočnejší a najvtipnejší kapor z celého nášho rybníka. No predovšetkým úžasný dedko,“ napísala užialená vnučka. 

S Dušanom Kaprálikom (†75)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Divadlo Nová scéna)

„Ďakujem Ti za všetko, čo si ma naučil, za všetky vtipné historky, ktoré si nám rozprával, za každú chvíľu strávenú s Tebou. Budem nosiť ponožky na rukách vždy, keď mi bude v Tatrách zima, budem sa posúvať vpred aj keď budem mať "nožičky handričky" a budem si užívať život tak, ako si nás to všetkých učil,“ pokračovala a na záver dodala: „Ľúbime Ťa a vždy budeme.“

Dnes sa s Dušanom Kaprálikom lúčia len jeho najbližší, verejnosť bude mať tú možnosť 11. septembra v Divadle Nová scéna. 

Viac o téme: Dušan KaprálikMartina Kapráliková
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu