Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Patrasová pozná TREST za nehodu pod vplyvom ALKOHOLU: Felix dáva od toho ruky preč!

Dáda Patrasová pozná svoj trest. Zobraziť galériu (3)
Dáda Patrasová pozná svoj trest. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Dáda Patrasová (67) už pozná trest za nehodu pod vplyvom alkoholu, ktorú spôsobila minulý rok. Súd rozhodol, že musí zaplatiť pokutu 200-tisíc českých korún a že si 2 roky nesadne za volant. Jej manžel Felix Slováček (80) dal od toho ruky preč!

Dáda Patrasová je "vďačným objektom" českých bulvárnych novinárov. V posledných rokoch totiž zapĺňa ich stránky jedným škandálom za druhým. Presne na Vianoce roku 2018 mala autonehodu, pri ktorej jej namerali 2,5 promile... No a o 4 roky neskôr, 22. mája 2022 havarovala opäť. Tentokrát však dychovú skúšku odmietla. 

Patrasová pozná TREST za
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Nova)

Napriek tomu si vyslúžila obžalobu za trestný čin ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. A súd už aj rozhodol o jej treste. Namiesto troch rokov väzenia, ktoré jej pôvodne hrozili, si vyslúžila len pokutu 200 tisíc českých korún a zákaz šoférovania na 2 roky. Patrasová voči rozsudku nepodala odvolanie, a tak je právoplatné. „Ja sa k tomu ďalej nebudem vyjadrovať,“ povedala Blesku herečka, ktorá trvá na tom, že za nehodu môže chybná súčiastka vo vozidle. 

A ako na to reagoval Dádin manžel Felix Slováček? Ten dáva od tohto jej škandálu ruky preč. „Sú zákony a podľa nich sa pracuje. Čo by som k tomu mal ja hovoriť? Nebudem sa k otmu vôbec vyjadrovať,“ odpovedal českému Expresu hudobník, ktorý odmietol komentovať aj to, ako sa v súčasnosti jeho žena cíti. „Neviem,“ dodal. No podľa zdroja spomínaného portálu je vraj saxofonista s trestom spokojný a považuje ho za mierny. 

Dáda Patrasová s manželom Felixom Slováčkom.
Zobraziť galériu (3)
Dáda Patrasová s manželom Felixom Slováčkom.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Felix SlováčekDáda Patrasová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu