Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Detská hviezda seriálu My všichni školou povinní: Bolestivé priznanie... ZNÁSILNILI JU!

Michaela Kudláčková v seriáli My všichni školou povinní. Zobraziť galériu (2)
Michaela Kudláčková v seriáli My všichni školou povinní. (Zdroj: Česká televize / Miloš Schmiedberger)

PRAHA - Aktuálne Českom otriasa škandál bývalého poslanca Dominika Feriho (27), ktorého súd odsúdil za dve znásilnenia a jeden pokus o znásilnenie. V tejto súvislosti sa rozhodli prehovoriť viaceré známe osobnosti, ktoré majú podobné desivé skúsenosti. O svoju nočnú moru sa po 30 rokoch podelila aj predstaviteľka Barče zo seriálu My všichni školou povinní Michaela Kudláčková (55)!

Ako informuje Blesk.cz, herečka v tom čase mala 25 rokov, bola vydatá a mala dve deti. Práve sa so svojou kamarátkou vracala z oslavy pešo domov. „On tam bol tiež, keď sme šli domov. Zastavil pri nás, či sa nechceme zviezť. Nesadla by som si do auta s niekým cudzím, ale on nebol cudzí, alebo nám to tak neprišlo,“ vysvetlila Kudláčková. Najprv vraj vysadil jej kamarátku... A potom sa to začalo.

Namieril priamo do lesa medzi pražskými štvrťami Kobylisy, Dolní Chabry a Ďáblice. „Najprv sa ho snažíš uprosiť, nechytáš sa a vlastne mu to trochu robí dobre. Potom si myslíš, že zdrhneš. Po slovách "keď ešte raz siahneš na tú kľúčku, tak ti rozmlátim hlavu týmto hasákom" som usúdila, že bude asi lepšie byť 5 minút znásilnená, než celý život mŕtva,“ opísala Kudláčková.

Detská hviezda seriálu My
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

„Potom sa prestaneš brániť. Úplne. Čumíš hore a... Ja som si v duchu spievala,“ pokračovala na Twitteri. Potom ju muž odviezol domov. Jej manžel nič nespoznal a Kudláčková mu ani nič nepovedala. V tej chvíli mala vraj pocit, že je špinavá a sprchovala sa asi hodinu. Tým sa však príbeh neskončil. 

„Ráno zvonček. Otvorím, a koho nevidím?! Chcela som rýchlo zatvoriť, ale strčil tam nohu. Vlastne mi prišiel povedať, že vie, kam chodia moje dcéry do školy. Takže... Žiadna polícia,“ vysvetlila, prečo situáciu nijako neriešila. Neskôr však jej manžel predsa len prišiel na to, že sa niečo deje. Keď sa s ním po tretíkrát odmietla milovať, povedala mu to. „Vypátral si ho, prizabil ho, prehodil výkladom a mal podmienku,“ dodala. 

Viac o téme: Michaela KudláčkováDominik Feri
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu