Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Fanúšikovia hudby, tešte sa! Nadprirodzený Neo bude koncertovať v Hradci Králové

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/AP/Jordan Strauss/Invision)

Hollywoodsky herec Keanu Reeves dorazí v júni budúceho roka do Česka. Jeho návšteva však s herectvom nijako nesúvisí. So svojou kapelou Dogstar vystúpi na hudobnom festivale Rock for People, ktorý sa tradične koná v Hradci Králové.

Sotva sa rocková kapela Dogstar znovu dala dohromady a vydala novú platňu s názvom Somewhere Between The Power Lines And Palm Trees, prisľúbila svoju účasť na českom festivale Rock for People. Do Hradca Králové v júni roku 2024 dorazí Keanu Reeves, spevák Bret Domrose a bubeník Robert Mailhouse. "Vystúpenie kapely Dogstar s hviezdnym Keanom Reevesom s basgitarou je pre mňa naozajstný splnený sen. Kapelu sme sa totiž snažili pozvať už v deväťdesiatych rokoch, ale vtedy sa nám to nepodarilo a kapela potom takmer 20 rokov nebola aktívna," prezradil riaditeľ festivalu Michal Thom.

Fanúšikovia hudby, tešte sa!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram D. S.)

Ako uvádza české médium TN CZ, Michal Thom vníma ako obrovský úspech, že českí fanúšikovia zažijú comeback kapely na vlastnej koži. "O to väčšiu máme radosť, že sa to konečne podarilo. Účasť kapely Dogstar a Keanu Reevesa na festivale Rock for People bude určite nezabudnuteľným zážitkom ako pre hudobných, tak aj pre filmových fanúšikov," dodáva Thom. Reevesa diváci iste poznajú z jeho rol v Matrixe, Johnovi Wickovi alebo v Bode zlomu. Umelec je známy svojou skromnosťou, no je mimoriadne talentovaný. Okrem hudobného nadania je aj zanieteným športovcom. Väčšinu akčných scén vo filmoch totiž zvláda sám, bez asistencie dabléra.

Viac o téme: KapelaKeanu ReevesHradec KrálovéHerecHudba
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu